levocarbon/eurocarbon

•  
    • 59 mesaje
    20 Iul 2005, 23:07
    0 0
    ce parere aveti despre carbunele impotriva balonarii?
    aveti si alte remedii eficiente?

mersic!
  •  
    • 367 mesaje
    20 Iul 2005, 23:24
    0 0
    balonarea ete cumva insotita si de constipatie?
  •  
    • 59 mesaje
    21 Iul 2005, 11:11
    0 0
    nu,doar ca in fiecare seara sunt balonata, si imi bolboroseste stomacul ca un vulcan.
    am facut acum un an o ecografie si doctorul mi-a spus ca sunt plina de gaze.
    nu vreau sa iau pastile,prefer remediile naturale.
  •  
    • 367 mesaje
    21 Iul 2005, 12:48
    0 0
    intra pe www.naturalplant.ro
  •  
    • 9835 mesaje
    21 Iul 2005, 17:23
    1 0
    Eucarbonul este indicat pentru constipatia cronica. Se pare ca da rezultate bunicele si in colonul iritabil cu constipatie.

Incearca sa-ti observi digestia: ce alimente iti provoaca balonarea, daca tranzitul intestinal este afectat in vreun fel: diaree, constipatie, culoare anormala, daca fecalele sunt "lipicioase" (daca se lipesc de scaunul de WC este un semn ca lipidele nu se digera normal), etc, etc. Chiar si mirosul anormal (acid, putrid etc.) este un indiciu bun, in scopul unui diagnostic corect.
    Apoi, o data ce ti-ai obiectivat simptomele, nu mai amana inca un an sa mergi la un enterolog, deoarece balonarea este un semn ca ceva nu merge bine - pentru ca bolile digestive, daca nu sunt tratate la timp, se cronicizeaza si pot ajunge sa iti afecteze enorm de mult calitatea vietii.
  •  
    • 248 mesaje
    21 Iul 2005, 21:08
    0 0
    si eu sunt deseori balonata, dar nu am diaree nici constipatie, ci doar ma doare intestinul gros. Dupa ce mananc anumite alimente mai grele (mici, chiftele, varza etc.), iau cate un Levocarbon si evit astfel durerile de colon si balonarile.