Statiune balneo buna?
-
20 Iul 2005, 00:070 0Salutari tuturor!
Stie cineva o statiune balneoclimaterica buna in Romania? Cu peisaje frumoase, oameni de treaba, conditii decente, mancare buna? Masaj, bai termale etc?
Multumesc pt orice raspuns! -
20 Iul 2005, 00:26Baile Tusnad, jud. Harghita...daca poti merge cu bilet de tratament 18 zile. Super din toate punctele de vedere mai ales cand e vremea frumoasa.
Posibilitati ultramoderne de tratament dar trebuie sa stii ce vrei...in plus poti face o cura de ape minerale. Nu vreau sa para a reclama dar am mers mult prin tara dar n-am gasit ceva care s-o depaseasca. -
15 Apr 2006, 09:38fara suparare,sa nu mai aud de Herculane.Mizerie si dezinteres total ,peste tot!
-
15 Apr 2006, 10:20Depinde de afectiuni, pt.ca si aici exista indicatii si contraindicatii!
-
15 Apr 2006, 18:17Sovata e frumoasa, n-am mai mers de mult dar daca acum cativa ani era o statiune destul de intretinuta si infloritoare poate e la fel si acum! Intr-adevar depinde pentru ce vrei sa te duci !
-
15 Apr 2006, 22:46Ai aici informatii despre statiuni, du-te pe fiecare si vezi ce afectiuni te intereseaza mai intai!
http://www.infoturism.ro/balneare/index.asp