"nod in gat"
-
0 0Am o senzatie de "nod in gat". M-a apucat alataieri si tot asa imi e indiferent de ce mananc, beau sau daca fumez sau nu.
Singurul lucru care nu l-am puttu exclude de la cauze e clima.
Aveti idee de la ce poate fi? Poate fi de la clima?
Cineva imi zicea ca poate fi glanda tiroida si sa ma duc la doctor. Probabil ca acolo o sa ajung ca ma inerveaza deja. -
Senzatia de nod in git, daca persista saptamini la rind, intr-adevar poate fi de la tiroida.Poate fi si un semn al lipsei de magneziu.Dar daca zici ca o ai de putin timp, e mai plauzibil sa aiba o cauza legata de ORL.Consulta un ORL-ist abia apoi un endocrinolog.Mai ai si alte simptome asociate sau doar senzatia asta?
-
wow...din 2005 ultima postare...am avut si eu senzatia de nod in gat km 2 saptamani...se accentua knd ma treceau unele emotii,ma panicam,imi crestea pulsul(nu dormeam destul in perioada aia,era sesiune...poate si din cauza asta).Dupa 2 saptamani senzatia era tot timpu,parca aveam ceva in gat,il simteam umflat...am mers la medicul de familie si a constatat k am ceva puroi in gat....am luat antibiotice si acum sunt bine...sa gandim mai pozitiv,sa ne traim viata,sa fim fericiti!