"nod in gat"

•  
    • 635 mesaje
    19 Iul 2005, 17:06
    0 0
    Am o senzatie de "nod in gat". M-a apucat alataieri si tot asa imi e indiferent de ce mananc, beau sau daca fumez sau nu.

Singurul lucru care nu l-am puttu exclude de la cauze e clima.

Aveti idee de la ce poate fi? Poate fi de la clima?

Cineva imi zicea ca poate fi glanda tiroida si sa ma duc la doctor. Probabil ca acolo o sa ajung ca ma inerveaza deja.
  •  
    • 257 mesaje
    19 Iul 2005, 17:44
    0 0
    sau la fel de bine te poti duce la o.r.l.
    poate fi din cauza fumatului.
    iti doresc multa sanatate!
  •  
    • 1303 mesaje
    19 Iul 2005, 18:25
    0 0
    vezi sa nu fie vreo ciuperca... si asta da senzatia de corp strain in gat. mergi la orl, sa iti ia niste probe!
  •  
    idd
    • 292 mesaje
    19 Iul 2005, 18:27
    0 0
    Senzatia de nod in git, daca persista saptamini la rind, intr-adevar poate fi de la tiroida.Poate fi si un semn al lipsei de magneziu.Dar daca zici ca o ai de putin timp, e mai plauzibil sa aiba o cauza legata de ORL.Consulta un ORL-ist abia apoi un endocrinolog.Mai ai si alte simptome asociate sau doar senzatia asta?
  •  
    • 635 mesaje
    20 Iul 2005, 08:29
    0 0
    Nu am nici un fel de alte simptome. Am mai avut o data mai de mult senzatia asta, a trecut dupa o saptamana de la sine.
    Ce simptome mai pot aparea daca e vorba de tioida (si eu am citit ca lipsa de magenziu duce la probleme cu tiroida)?
  •  
    • 1 mesaje
    9 Feb 2011, 16:59
    0 0
    wow...din 2005 ultima postare...am avut si eu senzatia de nod in gat km 2 saptamani...se accentua knd ma treceau unele emotii,ma panicam,imi crestea pulsul(nu dormeam destul in perioada aia,era sesiune...poate si din cauza asta).Dupa 2 saptamani senzatia era tot timpu,parca aveam ceva in gat,il simteam umflat...am mers la medicul de familie si a constatat k am ceva puroi in gat....am luat antibiotice si acum sunt bine...sa gandim mai pozitiv,sa ne traim viata,sa fim fericiti!
  •  
    • 5609 mesaje
    10 Feb 2011, 10:35
    0 0
    Probleme cu tiroida, mergi si fa-ti niste analize medicale mai complexe, lipsa de calciu, magneziu.....un endocrinolog bun iti va spuns in functie de analizele medicale ce pot sa iei ca sa-ti balasezi tiroida.