Logest
-
0 0As dori sa stiu daca cineva foloseste acest anticonceptional si cum se simte, eventual efecte secundare...luat in kg...etc.
-
eu folosesc, am mai vb despre asta...
pai il folosesc de aprox. 3 ani, am facut o pauza de vreo 3 luni...
nu am luat prea mult in greutate, poate vreo 2 kg, dar nu stiu daca are neaparat legatura cu ele... poate din cauza inaintarii in varsta.
ma simt ok, efecte secundare n-am observat... chiar le intrebam pe fete daca cumva apar vinisoare din cauza lor. am unele fine pe brate, mi-a spus cineva c-ar fi din cauza anticonceptionalelor. Nu s-a confirmat inca.
Deci poti folosi fara grija!
-
Buna, eu folosesc Logest de mai mult de un an. Nu m-am ingrasat de la ele, nu am simtit efecte secundare, mi-au reglat menstruatia perfect (stiu ziua si ora la care trebuie sa astept) si mi-au ameliorat durerile in zilele respective.
Mie mi-a fost recomandat de medicul ginecolog dupa cateva luni de Novinette la care organismul meu a reactionat neplacut. Singura mentiune importanta, ca la majoritatea pilulelor, nu intrerupe folia pentru ca strici tot ritmul organismului tau.
Bafta!!! -
eu am luat logest aproximativ 6 luni si nu am luat prea mult in greutate, in schimb nu putea sa incep nici o cura de slabire pentru ca imi era mereu foame...am incetat sa le mai iau pentru ca am facut flebita si aveam mereu migrene. nu bag mana in foc ca ele au fost cauza, dar prefer sa nu le mai iau pana nu consult un endocrinolog
-
Am si eu o intrebare, poate ma lamureste cineva. Si eu iau Logest de ceva timp. Luna asta trebuia sa iau prima pilula sambata, dar am incurcat zilele pentru ca-s cascata. Sambata dimineata am avut impresia ca trebuia sa incep de vineri si ca am uitat sa iau, asa ca am luat prima pilula sambata dimineata (pt ziua de vineri) si inca una sambata seara. Abia dupa cateva zile am realizat ca am gresit si ca de fapt sambata era prima zi. Acum ce sa fac? Daca nu termin folia in aceeasi zi e vreo problema? Adica am luat 2 pastile in aceeasi zi si o sa termin folia in 20 de zile in loc de 21. Se pricepe cineva sa ma ajute? Mai sunt protejata, mai functioneaza...? Va multumesc.