gaze mici in casa...

•  
    • 122 mesaje
    18 Iul 2005, 11:31
    2 3
    M-am mutat de 6 luni intr-un bloc nou construit si de cateva zile vad pe pereti niste inscte mici mici (abia se vad cu ochiu liber) maronii fara aripi care se plimba pe perete...voi ati vazut asa ceva? nici nu stiu ce insecticid sa iau pt ca nu stiu ce sint...
  •  
    • 367 mesaje
    18 Iul 2005, 12:33
    2 1
    Nu are importanta ce sunt,important e sa scapi de ele.Cumpara un RAID MAX si
    pulverizeaza peste tot in casa,preti tavane,tevi,dulapuri.Dupa o luna repeta figura.Sigur scapi de toti gandaci si gandaceii inclusiv de ouale acestora care sunt destul de periculoase.
  •  
    • 372 mesaje
    18 Iul 2005, 12:55
    1 1
    Poate n-ar fi rau daca toti cei din bloc ati face o "actiune comuna", sa ii chematzi pe cei de la dezinsectzie, sa curetze tot blocul, toate apartamentele
  •  
    • 122 mesaje
    18 Iul 2005, 13:21
    1 1
    Pai ce e foarte ciudat e ca sunt foaaaaaarte mici...abia se vad..seamana mai degraba cu niste furnici dar si mai mici...se plimba pe perete si cum e vopsit alb se vad...sa iau raid?
  •  
    • 552 mesaje
    18 Iul 2005, 13:23
    0 0
    Aoleu!!! Vezi sa nu fie pui de gandaci din aia mici si maro de bucatarie, ca nu mai scapi de ei daca nu curatati tot blocul!!! Cand stateam la bloc m-am ingrozit vazandu-i pe astia cu vin catre dormitorul meu PE AFARA!!! Pe bloc!
  •  
    • 372 mesaje
    18 Iul 2005, 14:28
    0 0
    Iti iei Raid, dar in prealabil trebuie ca si celelalte apartamente si pivnitza blocului sa fie curatzate. De aia ziceam eu sa-i chematzi pe cei de la dezinsectzie, ca sa se taie raul de la radacina. Altfel, s-ar putea sa vie "vanare de vant", ca ce ai tu in casa este aproape sigur si la vecini.
  •  
    • 765 mesaje
    18 Iul 2005, 15:10
    1 0
    de la farmacia veterinara iei o fiola pentru gandaci de colorado (regent) si o dizolvi in apa ( 1l de apa sau chiar 1/2 l) si cu o pensula sau cu un spray stropesti pe podea pe langa ziduri
  •  
    • 11 mesaje
    18 Iul 2005, 18:06
    1 0
    Myway are dreptate. Fiola cu otrava pt gandaci de colorado este foarte buna. O pui in apa si cu acel lichid stergi bine peste tot. Garantat nu o sa mai vezi picior de insecta de orice natie o fi ea. Ai grija insa sa nu folosesti asa ceva daca ai in casa vreun animalut. Dupa cateva zile poti repeda operatia de spalare a casei cu o alta fiola. Rezultatele apar imediat. Eu m-am lovit de asa ceva unde am stat cu chirie ultima data. Circulau pe acolo niste gandaci mutanti, imens de mari, de care mi-era groaza nu frica. Veneau de la ghena, de pe hol. Ei bine dupa ce am facut curatenie cu solutia asta nu a mai aparut nici unul in casa, in ciuda faptului ca pe scara blocului circulau in continuare. La celelalte solutii simandicoase din comert Raid, Baygon sau mai stiu eu ce nici nu s-au sinchisit. Am aruncat banii de pomana pe ele.
  •  
    • 4132 mesaje
    18 Iul 2005, 23:17
    0 0
    Cel mai bun este" regent",eu nu mai am probleme de genul acesta de fff.timp.
    Fetele au dreptate celelalte solutii sint bani aruncati in vint.
    Eu am pus lichidul intr-un pulverizator din plastic,din ala pt. geamuri.
  •  
    • 1151 mesaje
    19 Iul 2005, 02:41
    0 0
    dar cu tantarii din bucuresti CE NE FACEM?? M-AU TERMINAT, toti se plang ..videanu sucks
  •  
    • 122 mesaje
    19 Iul 2005, 08:42
    0 0
    Ce e cel mai ciudat este faptul ca blocul e construit de 5 luni de zile...si totusi...uite ca am ceva gaze ciudate pe pereti