gaze mici in casa...
-
2 3M-am mutat de 6 luni intr-un bloc nou construit si de cateva zile vad pe pereti niste inscte mici mici (abia se vad cu ochiu liber) maronii fara aripi care se plimba pe perete...voi ati vazut asa ceva? nici nu stiu ce insecticid sa iau pt ca nu stiu ce sint...
-
Myway are dreptate. Fiola cu otrava pt gandaci de colorado este foarte buna. O pui in apa si cu acel lichid stergi bine peste tot. Garantat nu o sa mai vezi picior de insecta de orice natie o fi ea. Ai grija insa sa nu folosesti asa ceva daca ai in casa vreun animalut. Dupa cateva zile poti repeda operatia de spalare a casei cu o alta fiola. Rezultatele apar imediat. Eu m-am lovit de asa ceva unde am stat cu chirie ultima data. Circulau pe acolo niste gandaci mutanti, imens de mari, de care mi-era groaza nu frica. Veneau de la ghena, de pe hol. Ei bine dupa ce am facut curatenie cu solutia asta nu a mai aparut nici unul in casa, in ciuda faptului ca pe scara blocului circulau in continuare. La celelalte solutii simandicoase din comert Raid, Baygon sau mai stiu eu ce nici nu s-au sinchisit. Am aruncat banii de pomana pe ele.