Probleme cu nervii

•  
    • 15 mesaje
    17 Iul 2005, 20:35
    0 0
    Salut evele de pe aici si cer si eu niste sfaturi...nu vreau sa par aiurea in vreun fel dar am o problema: ma enervez f repede in general, si am o stare de nervozitate destul de frecventa..cum as putea sa ma tratez in afara de vointa de a sta calma, as vrea sa stiu poate exista ceva solutii...ca sa nu ma mai ambalez..ma ambalez ca vad nesimtirea oamenilor asa. Si eu gresesc stiu dar parca ceilalti sar calul. Poate ar trebui sa fiu mai ignoranta, dar daca e ceva care ma afecteaza pe mine normal ca ma implic si ma enervez.
    Astept niste raspunsuri pt ca nu cred ca sunt singura in situatia asta.
    Mersik
  •  
    • 138 mesaje
    17 Iul 2005, 21:31
    1 0
    Ma alatur tie deoarece cam asha sunt si eu...cred k si mie mi-ar trebui niste sfaturi in legatura cu aceasta problema
  •  
    • 15 mesaje
    17 Iul 2005, 22:50
    0 0
    Ma bucur..pai atunci asteptam sfaturi
  •  
    • 372 mesaje
    17 Iul 2005, 23:17
    1 0
    Se gaseste la Plafar sau chiar la farmacie FITOSEDIN. Este un produs natural de la laboratoarele Medica. Cred ca pretul se "invarte" in jur la 100.000 lei (din aia vechi). Pastilele astea sunt bune si in caz de insomnii.
    Vedeti ca starile de nervozitate se pot datora si lipsei de calciu si magneziu. Daca e asha, luati si DOLOMIT (tot un produs natural, care contine calciu si magneziu). Tot la Plafar si farmacii se gaseste, dar nu mai stiu cat costa.
    Sanatate si numai bine!
  •  
    • 62 mesaje
    18 Iul 2005, 10:27
    0 0
    buna voua,

se mai poate lua "super anti-stress"-natural,este un trofic cerebral foarte eficient in asemenea stari si contine tot complexul de vitamine si minerale de care are nevoie corpul sa se calmeze.
    mai este si "Passiflora"-natural,calmeaza somnul foarte bine.
    le gasiti in farmacii sau la mag cu produse naturiste.
    sanatate
  •  
    ts
    • 109 mesaje
    18 Iul 2005, 11:54
    0 0
    Si eu am trecut de curand prin asa ceva... In general exista ceva anume care ne supara si ne face irascibili, in cazul meu acel "ceva" era generat de o persoana care a disparut din viata mea pe moment. Rezultatul este ca nu ma enervez cu usurinta in plus ma simt si mai odihnita desi am acelasi regim de viata. Altfel spus trebuie sa inlaturati sursa principala a supararilor voastre. Succes!
  •  
    • 2 mesaje
    18 Iul 2005, 17:49
    0 0
    Iti spun eu - in momentul in care nu ti-e de ajuns prorpia ratiune in a te hotari cum e bine sa reactionezi la lucrurile de linga tine, fa terapie. Mie mi-a ajutat extraordinar de mult.
  •  
    • 2 mesaje
    18 Iul 2005, 17:51
    0 0
    a luat cineva vreodata ansilan??? cum sint efectele nedorite?
  •  
    • 765 mesaje
    18 Iul 2005, 22:49
    0 0
    stiu ca ansilan este o alta denumire a rudotel-ului
    mie rudotelul mi-a facut foarte bine cu ani in urma si il mai iau si acum cand sunt mai stresata si stiu ca pot apare probleme care sa ma socheze
    despre reactii adverse nu pot sa-ti spun decat ca apare dimineata o uscaciune a gurii (cred ca e caracteristic tuturor sedativelor)

daca citesti in prospectul ansilanului o sa gasesti o multime de reactii adverse dar... eu nu m-am confruntat cu nici una din ele, nici cu somnolenta diurna care ar aparea la unele persoane (indicatia este "tranchilizant de zi")
    nu stiu cum e cu condusul automobilului...
  •  
    • 404 mesaje
    19 Iul 2005, 04:41
    0 0
    INcercati remediile florale bach.
  •  
    • 1564 mesaje
    19 Iul 2005, 16:12
    0 0
    mama mea are aceeasi problema.La ea cauza este adenom hipofizar(tumoare mica la glanda hipofiza), care da stari de nervozitate.O prietena de-a mea la fel: izbucneste din senin, se enerveaza tare...A facut analize pt nu stiu ce si, intaplator a descoperit si ea ca are o tumoare la glanda hipofiza.Ia mergi tu la endocrinologie intr-o zi, cand ai timp
  •  
    • 1208 mesaje
    20 Iul 2005, 11:03
    0 0
    fereasca D-zeu sa ai ceva intern...

pe langa remedii naturiste si alte cele, ar trebui sa-ti iei si tu ca mine "pastile de nesimtire" ! vb. foarte serios ! fa tot posibilul sa nu mai pui la suflet toate tampeniile ca-ti risti grav sanatatea. eu am facut multe pe sistem nervos si nu doresc nimanui sa aiba parte de asa ceva.

gandeste-te ca nimic si nimeni nu merita sa-ti risti sanatatea fizica si psihica.
    si eu am fost aia care la sfaturile celorlalti spuneam ca da, usor de spus, greu de facut, dar cand am inteles ca pe sistem nervos te poti imbolnavi grav, am inceput sa iau "pastile de nesimtire"
    si ma doare drept in curulet de ce spun sau cred altii despre mine si, de fapt, nici macar acolo. nu ma mai consum pt. toate prostiile si ma simt foarte bine.
  •  
    • 138 mesaje
    20 Iul 2005, 14:07
    0 2
    deocamdata nu vreau pastile,cred k ma pot calma singura,depinde de psihic si nu o sa mai pun la suflet totul.Mersi voua. va pupik