conjunctivita
-
16 Iul 2005, 23:070 0am scris mai demult ca eram in dilema daca sa imi pun lentile sau ochelari...in urma unui alt control am aflat ca am conjunctivita cronica, aparuta din cauza prafului poluarii,fardurilor etc (conjunctivita care nu a fost depistata la cele 2 controale precedente la care am fost cu cateva zile inainte).doctorita, in varsta si cu mentalitate cam invechita, a fost total impotriva lentlilelor de contact de cum am intrat in cabinetul ei si m-a speriat ingrozitor spunandu-mi ca mai ales din cauza conjunctivitei imi pot distruge ochii daca port lentile.mi-a dat niste picaturi care sincera sa fiu parca mai rau imi fac si eu totusi insist sa port lentile...stiti cumva cum as putea stabiliza macar conujunctivita asta? si daca exista farduri speciale pt ochi sensibili..pt ca pe langa faptul ca sunt obligata sa port ochelari permanenti..nu mai am voie nici sa ma dau cu creion de ochi sau cu farduri care mi-ar putea intra in ochi
-
18 Iul 2005, 14:40eu am patit la fel ca tine, sa zicem, am fost la oftalmolog , conjunctivita, ochelari permanenti (miopie) si fara machiaj. La mine a fost acum sapte ani nu mai stiu tratamentul, dar nu am mai folosit cosmetice (daca foloseam aparea si am renuntat) e bine intai sa ti se vindece conjunctivita si apoi mai vezi tu, cat despre lentile sa stii ca tot iti trebuie ochelari, ii porti cand dai jos lentilele. pupici
-
18 Iul 2005, 17:34Era la Oriflame rimel pentru ochi sensibili. "Sensitive maskara". Eu din ala mi-am luat anul trecut si de atunci nu mai am probleme.