Negi sau ...altceva?

•  
    • 31 mesaje
    14 Iul 2005, 23:23
    0 0
    Va salut, "Evelor"! Am o mica problema (asa cred, mica!)si anume: acum 3 luni am descoperit ca pe un picior, aproape de zona inghinala, imi aparusera 3 chestii mici, avand aspectul unor cosuri, fara sa-mi provoace vreo jena(mancarime, durere etc).La fel si pe sanul drept, langa mamelon, doua "cosuri" mici.Trebuie sa recunosc ca aveam aici niste fire de par, inestetice si le mai smulgeam cu penseta...De ce ma framanta problema??Am fost la cosmetica si cosmeticiana le-a observat si m-a intrebat de cand le am.Ea spune ca sunt negi si ca se pot lua si inmulti ..deci sunt contagiosi.Eu am mai citit despre negi dar nu prea seamana cu ce am eu...Ai mei au ramas la aceeasi marime..Au un aspect lucios , ca niste bubite mici umplute cu ceva.Nu se sparg ca niste cosuri.Inca nu am fost la medic..urmeaza sa merg...Vreau sa stiu daca a avut cineva asa ceva.Ce ma framanta pe mine e ca prin contact sexual nu aveam cum sa-i iau, pt. ca nu am avut.Ma intreb, puteam sa-i iau oare de la cabinetul de cosmetica, de la epilat?Voi ce credeti?
  •  
    • 1 mesaje
    20 Iul 2005, 14:30
    0 0
    Am si eu o prietena care a avut asa ceva si i-a vindecat, oarecum, cu rostopasca dar nu a fost la medic. daca ai fost la medic scrie-mi si spune-mi ce ti-a zis. Ce pot sa-ti spun de prietena mea este ca nu merge la nici un salon si nici ea nu stie cum i-au aparut.
    Astept raspuns
  •  
    • 15 mesaje
    26 Iul 2005, 13:59
    0 0
    Am auzit ca pe negi se poate da cu oja si dispar.Asta a incercat o colega.Asa a tratat si bataturile.
  •  
    • 67 mesaje
    26 Iul 2005, 15:38
    0 0
    Eu in locul tau as merge la doctor...ar putea fi ceva serios.
    Sanatate multa !