Prezervativul

•  
    • 197 mesaje
    13 Iul 2005, 15:38
    0 0
    Sunt putin cam speriata.Eu si pritenul meu folosim prezervative de fiecare data.Nu am avut niciodata probleme cu ele.Dar dupa ce ejaculeaza el nu se retrage imediat,ci mai dureaza cateva secunde pana o face.Luna aceasta mi-a intarziat 3 zile ciclul..si mi-e teama.E posibil sa se fi intamplat ceva?mentionez ca tot la inceputul lunii am fost putin racita,urinam des,si am luat niste antibiotice.A mai trecut cineva prin asa ceva?

astept un raspuns,merci
  •  
    • 138 mesaje
    13 Iul 2005, 16:03
    0 0
    Eu,la inceputul vietii mele sexuale foloseam prezervativul,si asta s-a intamplat ceva luni, la inceut imi intarziu cateva zile, apoi incepuse sa-mi intarzie chiar o saptamana si chiar o saptamana jumate...si-mi facem probleme aiurea fara defapt sa ma ceva ( vreun bebe)...asha k mai asteapta un pik km o saptamana -o saptamana jumate dak nu..atunci sa-ti faci ceva probleme dar nu mari...unei prietene i s-a intamplat sa-i intarzie 3 luni si apoi i-a venit...dak iti intarzie mia mult de o saptamana jumate dute la un doctor...ai grija de tine...
  •  
    • 451 mesaje
    13 Iul 2005, 16:07
    0 0
    Prezervativul e sigur cu conditia sa nu se rupa sau sa nu cada. N-ai cum sa fii insarcinata daca nu s-a rupt sau n-a cazut.
    Ca sa nu se rupa sau sa nu cada trebuie folosit un prezervativ de dimensiuni potrivite ceea ce nu-i usor pana nu incerci caci nu prea scrie dimensiunile pe cutie. Nu lua chinezesti caci se cam rup. DUREX sunt sigure daca sunt de dimensiuni adecvate.
    In caz de accident, exista pilula de a doua zi, care e preferabila unui avort.
    In caz de aventura, daca se rupe sau cade, daca partenerul e seropozitiv, se poate preveni infectarea cu virusul HIV daca luati rapid (in primele 24 h) un tratament cu medicamente antiretrovirale. Trebuie vazut un medic de boli infectioase. In tarile dezvolate, la urgente exista, 24 h din 24 , truse cu astfel de medicamente, pentru personalul medical care se mai inteapa, in caz ca prezervativul a cazut.....
  •  
    • 165 mesaje
    13 Iul 2005, 17:34
    0 0
    daca la inceputul lunii ai avut o infectie urinara, ceva, e f probabil ca din cauza asta sa-ti intarzie ciclul...iti spune o patita!mi-a intarziat si trei saptamani, eram innebunita, dar de fapt aveam cistita, o raceala sau altceva de genul asta; imi faceam test de sarcina in fiecare saptamana. Pana la urma a fost ok.
  •  
    • 197 mesaje
    13 Iul 2005, 17:50
    0 0
    merci mult de sfaturi tuturor...acum m-am mai linistit putin,o sa mai astept..sper sa fie din cauza racelii .Si eu sunt tot la inceputul vietii sexuale si folosim mereu prezervativ..dar pana acum nu mi-a intarziat...si din cauza aceasta sunt putin stresata.