ginecolog bun!!!
-
0 0imi recomanda si mie cineva un ginecolog bun din Bucuresti? si cam cat costa si consultatia...va rog!
-
Iti recomand de la Medsana : Protopopescu Denisa, Ancar Virgil, Parvu Ioan, Ionescu Crangu si altii de la Medsana - consultatia este 550.000 dar sigur iti vor recomanda sa faci si alte analize (de exemplu : examen bacteriologic -secretie costa 540.000, ecografie transvaginala 1.000.000, ecografie pelviana 700.000 etc).
Sau Ion Ionut Adrian de la Giulesti, Badiu A. de la Sp.Municipal, dr.Hamid de la Medicover, Cristian Radoi -Municipal, Badea Gorgeta si Badea Iulian de la Municipal, Dr.Tutunaru. Mai vrei?
acestia sunt doctori de care am auzit ca sunt buni, nu i-am scris doar asa ca sa ma aflu in treaba. -
Daca mergi pe situl desprecopii.com poti afla ca Dr RADOI a comis niste neglijente grosolane care s-au terminat cu un copil nascut mort. El consultase pacienta la sfarsitul sarcii si nu si-a dat seama ca copilul e mort. Analize absolut obligatorii cum e RH nu au fost facute desi sarcina a fost supravegheata medical.
Insa in tara noastra de kaka, chiar daca te omoara, doctorul e perfect si bolnavul de devina. Afirm asta in urma experientei in spitale pe care eu si famila mea o avem. -
Daca intri pe desprecopii.com, gasesti 100 de femei care il recomanda pe Dr. Cristian Radoi si una care il acuza....
...asta asa, ca o paranteza.
Mie nu-mi plac zvonurile astea care "alearga". E mai corect sa vorbesti din experienta ta si nu din ce ai auzit.
Personal, il recomand pe Dr. Badiu - Municipal sau Centrul Medical Unirea, consultatie 800.000.