maternitate privata
-
12 Iul 2005, 12:320 0buna evelor,
daca sunteti din cluj si stiti ceva:
am auzit ca in cluj ste o maternitate particulara,dar nu stiu exact unde este.
e fondata de un profesor universitar de aici si taxa e de 15 mil.lei in care sunt incluse toate consultatiile incepand cu prima luna, inclusiv nasterea si spitalizarea de dupa cat si ingrijirea copilului.
deci daca stiti cumva adresa va rog sa-mi spuneti.
va pup
p.s. tocmai a nascut cumnata-mea intr-o clinica de stat(Stanca)si m-am ingrozit ce mi-a povestit.+ ca a dat mai mult de 15 mil.in acele 4 zile cat a stat acolo,ca sa nu mai punem la socoteala 500.000 pe luna timp de 9 luni la eco,ca un control genital nici macar nu i-a facut timp de 9 luni,nici macar testul papanicolau.
a, inca ceva. unde anume pe site-ul asta sau pe care site gasesc calendarul acela in care iti poti calcula data nasterii copilului in functie de data ultimei menstruatii? -
12 Iul 2005, 15:14buna!, nu sunt din Cluj, dar iti pot spune ca pe www.121.ro poti afla data probabila a nasterii, in partea stanga e un link " sex planner".
-
12 Iul 2005, 19:43cred ca de asta e vorba
http://www.9am.ro/revistapresei/Social/10317/Clasa-mijlocie-naste-mai-scump
pot sa iti spun ca o cunostinta a nascut acolo anul trecut si e f.f.f. multumita.
...cautand pe net, am gasit ceva mai exact, sper ca am nimerit-o
Dr. Nanu Mihail-Honorius - medic primar obstetrica-ginecologie, spital privat de obst-gin, Cluj-Napoca, str. Decebal 55, tel. 0264/433430
p.s. am fost si eu la stanca la o amica sa o vad dupa nastere si cat am asteptat-o mi-am facut o parere despre ce e pe acolo. -
13 Iul 2005, 09:17multumesc tare mult pt raspunsuri,zilele astea am sa ma duc sa vad cum e acolo.
-
22 Dec 2005, 17:03Poghi, ai putea reveni cu amanunte daca te-ai interesat de acea clinica privata?