anticonceptionale
-
28 Nov 2001, 13:08nu stiu despre toate, dar stiu ca marvelon ajuta. doctorita mea mi-a spus ca insa nu pe toate femeile, deci exista cazuri in care nu are acest efect si cazuri in care are un efect f puternic.
-
1 Sep 2003, 13:48Eu iau Logest de doi ani de zile si am observat cresterea sanilor. Acum nu stiu daca toate anticonceptionalele dau acest efect si nu stiu daca la toate persoanele.
-
2 Sep 2003, 06:28ajuta dar nu in toate cazurile. Eu am profitat din plin de efectele lor si am crescut destul de mult (chiar surprinzator ...) am insa prietene care nu au fost afectate deloc, cel putin nu la acest capitol.
-
2 Sep 2003, 10:23eu am luat Logest 1 an, timp in care nu s-a vazut nici o modificare; acum iau Diane pentru tratament hormonal (acnee), si nu mi-i s-au marit, dar sunt frumosi, plini, se vede o imbunatatire; imi plac mai mult acum
-
2 Sep 2003, 22:40si eu am inceput sa iau marvelon din luna aceasta...si as vrea sa va intreb dupa cat timp incep sa creasca...daca se intampla sa creasca...si mai vreau sa stiu daca de la marvelon ma voi ingrasa...pana acum nu pot sa zic ca am o pofta mai speciala de mancare...dar il iau de o sapt...
-
9 Sep 2003, 22:21Poti sa te ingrasi in primele 2-3 luni; pastilele provoaca pofta de mancare, dar cu putin efort de abtinere vei reusi;ideea este sa se obisnuiasca organismul. Referitor la modificarea marimei sanilor eu nu am sesizat nici una(am luat marvelon cca 10 luni)