endocrinolog

•  
    • 186 mesaje
    8 Iul 2005, 15:48
    0 0
    Caut un endocrinolog foarte bun. Mi-l poate recomanda cineva ? Multumesc !
  •  
    • 235 mesaje
    8 Iul 2005, 15:51
    0 0
    Si eu caut asa ceva de cativa ani buni.
    Se pare ca cei care si-au creat un renume nu mai au timp sa-si faca profesia.
  •  
    • 93 mesaje
    8 Iul 2005, 16:14
    0 0
    draga de ce nu soui si orasul?
  •  
    • 186 mesaje
    8 Iul 2005, 16:52
    0 0
    Maria, in Bucuresti.
    Nicola, ai dreptate. Caut unul care sa-mi explice, nu sa-mi tranteasca o reteta ca sa scape de mine in doua minute.
  •  
    • 235 mesaje
    8 Iul 2005, 17:19
    0 0
    Cred ca nu e asa important orasul. Pentru sanatate merita sa te deplasezi cateva sute de kilometri.
    Am mare incredere in medicina practicata la Targu Mures, Cluj...Poate e cineva care s-a tratat pe-acolo, eu nu vreau decat investigatii si un tratament corect.
    Pana atunci...singurul medic ramane internetul, de-aici poti afla mult mai multe decat dupa ce arunci milionul la o consultatie si nici n-are timp de tine.
  •  
    • 186 mesaje
    9 Iul 2005, 18:51
    0 0
    ?
  •  
    • 174 mesaje
    10 Iul 2005, 23:58
    1 1
    endocrinologul la care sunt in supraveghere de vreo 7 ani e in tg-mures.e un doctor extraordinar, mamei mele i-a descoperit ceva ce nici seful clinicii de atunci nu-i descoperise,i-a pus un diagnostic si a tratat-o.si pe mine m-a ajutat enorm, facusem un tratament dat de altcineva,trat. de la care ma umflasem ingrozitor, mi-a schimbat trat., mi-a descoperit cauza problemelor(din pacate nu se poate vindeca), si merg o data pe an la control.vara trecuta costa 250 de mii prima sedintza si sedintza urmatoare la care mergeai cu rezultatele analizelor era inclusa in pretz.majoritatea analizelor(ecograf si sange)se fac la el la clinica(pretzurile sunt ca peste tot in oras, avantajul e ca nu te plimbi prin mai multe locuri).ce imi place e ca e mereu la curent cu noile descoperiri in medicina(de ex., mie acum 7 ani mi-a spus ca dak tumoarea pe care o am creste peste 6 mm ma opereaza, intre timp ea a crescut la 8-9, dar nu ma opereaza pt ca intre timp s-a descoperit ca atata timp cat nu-mi face rau, pot trai cu aceasta tumoare, e mai periculos sa ma operez decat sa traiesc cu ea, iar in momentul in care o sa provoace probleme o sa ma opereze.intre timp, merg anual la control)
    dak te intereseaza o sa caut un nr de telefon.
  •  
    • 186 mesaje
    11 Iul 2005, 00:49
    0 0
    Codrina, dar ai facut o analiza a tumorii aceleia (biopsie) ?
    Multumesc pentru recomandare. N-ar fi rau, desi e cam departe.
  •  
    • 32 mesaje
    11 Iul 2005, 09:59
    0 0
    Eu n-am avut probleme de genul asta, dar am fost cu mama mea la medicul endocrinolog de la policlinica nr. 3 din Bucuresti (martea intre 17.00-19.00). Mie mi s-a parut o doctorita buna, ca imediat ce a vazut-o pe mama mea i-a pus diagnosticul care i s-a adeverit la analize si ecograf, descriindu-i exact simptomele pe care le avea ea. Culmea este ca mama, care de vreo trei ani se simtea rau fara sa stie de ce si fara sa-i spuna cineva ce are, acum se simte mult mai bine! Oricum, am inteles ca cu glandele si cu hormonii astia nu prea e de glumit. Pot sa-ti afecteze ale organe daca nu e descoperita problema la timp...
    Repet, nu-mi dau seama daca e un medic bun sau problema mamei a fost o problema pe care ar fi rezolvat-o orice endocrinolog, dar stiu ca acum e mult mai bine si ca si mie mi-a fost foarte greu sa gasesc un endocrinolog recomandat in Bucuresti...