ajutor

•  
    • 346 mesaje
    8 Iul 2005, 15:12
    0 0
    Fetita mea are 10 ani si a inceput sa-i cada parul, care nu este foarte lung, pana la umeri stie cineva vreaun leac pentru asta. Si alta problema, nu a facut nici o boala a copilariei, adica rujeola, varsat de vant, pojar, oreion si mie teama ca o sa le faca mai tarziu si o sa treaca mai greu peste ele. a avut copii din clasa care au facut aceste boli si ea nu le-a contactat ce se intampla?
  •  
    • 93 mesaje
    8 Iul 2005, 16:16
    0 0
    gandestete ca este fata.mergi la doctor
  •  
    • 939 mesaje
    14 Iul 2005, 00:02
    0 0
    foarte bun pt regenerarea parului este uleiul de ricin.
    se face un amestec din parti egale din ulei de ricin, gaz si alcool de 60-70 de grade. dupa fiecare spalare se agita bine amestecul si se maseaza, se freaca radacina parului (tot scalpul) cu un tampon de vata inmuiat in solutie si stors ff bine!
    v.as sfatui totusi sa.i faceti niste analize fetitei dumneavoastra, pt ca s.ar putea ca, caderea parului sa aiba cauza interna si atunci e mai bine sa tratati cauza si nu efectul!
    va doresc mult noroc in rezolvarea acestei probleme!
  •  
    • 635 mesaje
    14 Iul 2005, 08:29
    0 0
    Si eu stiam de uleiul de ricin, dar cu urmatoarea reteta: o lingurita de ulei de ricin, un galbenus si o fiola de vitamina A se amesteca, se unge pe par (mai ales la radacini) si se lasa cam o ora dupa care se spala parul in mod obisnuit.

Pe langa asta mai este prin farmacii si magazine o solutie cu ulei de ricin si petrol...cred ca e de la gerovital...e f buna doar ca pute putin.

Cat despre bolile copilariei nu cred ca e cazul sa iti faci griji...poate le face si ea (el am facut pojar pe la 12-13 ani) ori, poate nu le face niciodata.
  •  
    • 430 mesaje
    14 Iul 2005, 09:08
    0 0
    Pentru caderea parului eu am folosit solutia Petrol Han, se gaseste in comert. Sau poti sa mergi la Plafar sa cumperi de acolo sampon si solutie impotrica caderii parului. Am 25 de ani si nu am facut niciodata bolile copilului, am stat chiar si langa alti copii cand am fost mica sa iau si eu dar ...nimic! Medicul i-a zis mamei ca am un sistem imunitar mai puternic.
  •  
    • 54 mesaje
    14 Iul 2005, 09:20
    0 0
    Solutii exista, dar e cel mai bine sa mergi la doctor cu ea, sa faca niste analize. Asa vei descoperi cauzele, care pot fi multe si variate. Poate fi stresul, chiar daca e vorba de o fetita, alimentatia si cine stie cate altele. Mastile si sampoanele regeneratoare sunt bune, dar trebuie gasita si tratata cauza mai intai.