HARMONETTE!!!
-
0 0Revin cu intrebarea mea si va rog frumos sa-mi raspundeti.
A folosit cineva anticonceptionale Harmonette? -
Da, eu am luat Harmonette, la recomandarea ginecologului.Mi-a zis ca e unul dintre cele mai neutre anticonceptionale de pe piata, in sensul ca nu o sa-mi creasca parul, nu o sa slabesc, nu o sa ma ingras, nu o sa-mi curete fata sau alte chestii de astea.Bineinteles ca prospectul contine toate efectele secundare posibile, ca la orice anticonceptional.
Sincer, eu nici nu am simtit ca il iau, nu am observat nici o schimbare in organismul meu.M-am simtit foarte bine : fara dureri de cap, fara greturi, dureri de sani, absolut nimic.Si nici nu trebuie sa il iei la ora fixa, poti sa intarzii cu cateva ore.Iar ciclul imi venea in aceeasi zi si la aceeasi ora ): -
Multumesc pentru raspuns. Si eu am tolerat foarte bine aceste anticonceptionale, insa de la fetele de pe forum nu am auzit vorbindu-se de ele.
Spune-mi, te rog, cat timp le-ai luat fara pauza. Eu le iau de 1 an si jumatate si, desi asa cum am spus, nu am avut nici o problema, m-am gandit ca poate ar fi bine sa le intrerup o luna, doua. Ce parere ai? -
Eu le-am luat 2 ani,iar acum nu le mai iau pentru ca nu mai e cazul.Nici macar cand am incetat sa le iau nu am observat nici o diferenta, ciclul mi-a venit la fel de regulat.
Nu cred ca e cazul sa le intrerupi, mai ales daca te simti bine, iar un an si jum nu e foarte mult.Cunosc persoane care iau anticonceptionale si de 5 - 7 ani si au nimic.Depinde si de varsta.
Si cum o sa ai de gand sa te protejezi de o sarcina nedorita in continuare? -
Vom folosi prezervativ...desi trebuie sa recunosc ca e mai comoda metoda contraceptiva cu pilule...
Multumesc pentru sfat dar macar o luna tot le voi intrerupe intrucat menstruatia dureaza la mine cam putin sub anticonceptionale: 2 zile si cu flux foarte scazut.
Spune-mi, te rog, ai fumat in perioada cat ai luat anticonceptionale? Mie mi-a spus doctorita ca aceasta asociere creste riscul accidentelor vasculare...Ce stii despre asta? -
iar sarcina nu e neaparat nedorita, doar ca nu ar fi programata, asa cum sper eu sa fie...
In sensul ca as vrea sa alegem momentul cel mai potrivit, mai ales in privinta profesiei si, in plus, nici nu as vrea sa fiu mireasa cu burtica...desi nu ar fi nici asta foarte grav...
Si eu te pup si sper sa-mi mai scrii -
Aha, din cate am inteles ai de gand sa devii mireasa in curand.Felicitari!Si eu am tot 25 de ani, asa ca din pacate nu pot sa iti dau prea multe sfaturi.i!
Dar cred ca e foarte bine ca v-ati gandit la prezervativ, e cel mai inofensiv mijloc de contraceptie.Si eu il folosesc deoarece prietenul meu s-a mutat cu serviciul si ............eh, la cat de rar ne vedem nu are rost sa ma indop cu hormoni.
Eu am fumat, dar in felul in care fumez eu.....4-5 tigari sambata cand ieseam undeva, nu cred ca se pune ):
Fumatul nu are ce sa-ti dauneze la varsta asta, nu cred ca poti sa faci accidente vasculare la 25 de ani.Eu stiam ca numai peste 30 de ani e foarte daunator.Asa ca ia-o mai usor, ai grija sa nu se vada efectele secundare mai tarziu.
Poate mai sunt fete care vor sa ne zica ceva din experienta lor, dar vad ca nu se prea inghesuie ):
Pa, te pup! -
Da, la anul am sa devin mireasa, ca sa zic asa. Nu stiu cat de curand este, dar nici prea devreme nu e

Stiu ca este greu sa ai o relatie la distanta, dar sper ca in cazul vostru sa fie altfel...Eu sunt atat de suspicioasa incat cred ca l-as teroriza pe celalalt cu tot felul de intrebari, de "teste" si tot nu as fi pe deplin convinsa ca nu e nimic.
De fumat, cam fumez, cat despre varsta, doctorita spunea ca a intalnit fete la 20 de ani cu accidente vasculare si cu "bunul" obicei al fumatului asociat cu pilule...
Oricum, stiu ca nu e OK sa fumezi dar vezi tu, e cam greu sa renunti, mai ales cand in anturajul tau se fumeaza.
Te pup! -
Noi suntem de ceva vreme si avem incredere unul in altul, cred ca asta e principalul lucru care ne face sa fim tot impreuna.Si eu sunt eram suspicioasa,mai ales la inceput, iti dai seama, dar de fiecare data aveam dovezi ca totul se petrece numai in mintea mea si ma simteam asa de vinovata ca il supuneam la o gramada de chinuri si de teste......asa, degeaba.Oricum speram sa imi gasesc ceva de lucru cat de curand in Buc sa fim din nou impreuna, asa, de-adevaratelea(as vrea sa pun aici o fata zambitoare dar nu stiu cum sa fac sau nu imi iese).
Da, stiu cum e cu fumatul......
M-ai pus pe ganduri, accidente vasculare la 20 de ani? E greu sa te lasi mai, dar poti macar sa le mai raresti.
In sfarsit plec acasa.Gata cu serviciul.
Mai vb. maine.
Pa pa!