CONTRACEPTIE!!!!

•  
    • 61 mesaje
    7 Iul 2005, 13:54
    0 0
    Stiu ca s-a discutat foarte mult despre acest subiect insa, desi au fost enumerate multe marci de anticonceptionale, nu am auzit niciodata despre cele pe care le folosesc eu. Ati folosit vreodata Harmonette?
    Daca da, cat timp si ce efecte secundare au avut? Daca le folosesc de 1 an si 6 luni, fara a avea nici un fel de neplaceri, este totusi recomandabil sa le intrerup macar pentru o luna?
    Multumesc si sper sa-mi raspundeti, mai ales ca, desi va citesc de mult timp mesajele, este pentru oara cand intervin... Va pup!
  •  
    • 138 mesaje
    8 Iul 2005, 22:36
    0 0
    Eu am auzit despre aceste anticonceptionale,insa nu le-am folosit,si nu-ti pot da un raspuns.Eu folosesc diane 35 de ..mai bine d 6 luni si sunt multumita,nu au avut absolut nici un efect secundar.hhh..poate am luat 1 kg -2 cel mult .DOAR ATAT!Insa am o intrebare,daca aceste anticonceptionale sunt folosite pe o perioada de ..sa zic 6 luni,iar actul sexula nu se consuma nicioadata,adica nu se elimina "lichidul barbatesc" in vagin,iar dupa aceste 6 luni se intampla asta,pilulele isi fac efectul ,nu..???astept un raspuns
  •  
    • 62 mesaje
    9 Iul 2005, 03:44
    0 0
    Pe prospectul anticonceptionalelor scrie de obicei ca fertilitate revine in cel mult 3 luni, deci ar tb sa fie totul ok dupa cum ai spus si tu, dar totusi, stii cum e nu poti sa fii 100% sigura, cum nici o metoda de contraceptie nu are protectie de 100%.
  •  
    • 270 mesaje
    9 Iul 2005, 15:13
    0 0
    E bine sa faci o pauza de la anticonceptionale dupa o anumita perioada (mie doctorita mi-a spus ca la aprox. 2 ani e bine sa faci o pauza de 3 luni, cel putin). Daca faci pauza doar o luna corpul nici nu isi da seama de aceasta pauza si ori o faci, ori nu, e acelasi lucru.
    In ceea ce priveste anticonceptionalele Diane 35 si eu am luat din acestea. Eu m-am simtit bine cu ele, au fost toate bune si frumoase atata timp cat le-am luat. Dar "distractia" incepe abia cand nu le mai iei (cand incetezi sa le iei sau cand faci o pauza). Atunci sa vezi stari de depresie si nervi si alte cele, transpiratii abundente, oboseala permanenta etc. Nici nu stii ce te-a lovit! Daca nu ai probleme de sanatate si nu e neaparat nevoie sa iei anticonceptionale (de orice fel ar fi ele), mai bine nu le lua. Pentru ca iti modifica metabolismul, iti apar dereglari hormonale - acestea in cazurile bine, ca sa zic asa, dar pot aparea si o gramada de alte probleme de care apoi nu te vezi scapata. La urma urmei un medicament ramane un medicament; repara pe o parte si strica pe alta.
  •  
    • 138 mesaje
    11 Iul 2005, 15:47
    0 0
    Iti dau dreptate insa la varsta mea nu imi pot permite sa risc...am aproape 18 ani si nu-mi pot permite sa dau cu piciorul la studii si chiar la viitorul meu.Mersi pentru sfaturi