DUPHASTON si LAURINA. help pls!!!
-
1 0buna ziua. as dori sa le rog pe cele care au luat aceste medicamente sa-mi spuna si mie care au fost efectele lor (stari de voma, pofte, ingrasare, efecte secundare, orice).duphastonul mi l-a recomandat doctorul endocrinolog in urma unor analize de unde reiese k am nivel scazut de progesteron. mi l-a prescris timp de 7 zile, cate 2/zi pentru a genera menstruatia (eu am ciclu foarte neregulat). iar apoi sa continui cu laurina, din prima zi de ciclu, timp de 21 de zile, dupa care pauza 7 zile. toate acestea pt a-mi regla menstruatia.
eu sunt sceptica in privinta anticonceptionalelor. as fi preferat un tratament naturist, insa pana acum n-am gasit un doctor care sa stie asa ceva
help please!! -
DE CAND MA STIU IAU DUPHASTON.PENTRU OVULATIE, PENTRU OVARE POLICHISTICE, PENTRU TIROIDA,PENTRU...NICI EU NU MAI STIU BINE PTR.CE!REZULTATE...O!IN ULTIMUL TIMP MA DUC LA DOCTOR SI ZIC DE LA USA CA NU MAI VREAU DUPHASTON.SI EL INSISTA...AM O PRIETENA CARE A LUAT SI AVEA STARI DE VOMA SI DURERI DE BURTA.EU NU AM AVUT NIMIC DA...CHIAR NIMIC!ITI DORESC DIN SUFLET MULTA BAFTA SI SPER CA LA TINE SA DEA MAI MULTE REZULTATE.MULTA SANATATE!
-
buna!
eu am luat laurina la indicatia doctorului dermatolog...nu mi-a facut nici un fel de analize si hop-top mi-a prescris anticonceptionale...atunci aveam 17 ani..
si totusi pastilele astea mi-au facut numai bine...nu mai aveam cosuri, parul mi se ingrasa mai greu, nu mai aveam dureri in timpul menstruatiei si scadea si fluxul
a fost totul ok...fara greturi, fara dureri, fara ingrasare.
sunt anticonceptionale trifazice si au o concentratie mica de hormoni. si eu sunt contra anticonceptionalelor, dar daca trebuie sa le folosesti pt o perioada mica de timp, nu ezita sa o faci. -
Eu iau duphaston de 2 luni pentru ca am un chist ovarian. Nu mi-a fost rau, doar ca in prima luna mi-a venit ciclul la 20 zile si apoi mi-a venit din nou dupa 17 zile. In rest nu am avut alte simptome. Acum stau sa termin a doua folie de pastile si ma duc din nou la doctor sa-mi spuna daca sa mai iau.
-
buna! in primul rand as dori sa va multumesc pt raspunsuri. cred k m-am mai linistit putin referitor la laurina.

ce vroiam sa va mai intreb legat de duphaston:la cate zile dupa ce incepeti sa-l luati vine menstruatia? mie doc mi-a spus k intre 7-10 zile de la terminarea seriei de 7 zile cand tb sa iau. apoi trec pe laurina din prima zi a menstrei.
laurina in schimb voi lua cam 2 ani pentru reglarea ciclului.
am vazut k ati mentionat mai sus de chisturi ovariene. si eu ma tratez de ovar polichistic cu aceste anticonceptionale.
multa multa sanatate si aveti grija de voi!!!pupici -
Eu am un chist la ovarul drept si microchisturi la cel stang. Doctorul mi-a dat sa iau doua luni duphaston din a 5-a pana in a 25-a zi a ciclului dar nu am putut respecta exact tratamentul pt ca, asa cum spuneam mai sus, mi-a venit ciclul in a 20-a zi. Am intrerupt tratamentul si l-am reluat in a 5-a zi dar in a 17-a zi mi-a venit iar. Am facut iar pauza 5 zile si acum iau restul de pastile. Parca as fi iepuroaica cu ciclu de 17 zile
-
am luat si eu laurina si m-am simtit f bine. apoi am intrerupt pt ca vroiam bebe si am luat duphaston pt ovare polichistice si reglarea ciclului timp de 2 luni. a functionat bine.apoi am ramas gravida si nu am intrerupt tratamentul cu duphaston din cauza iminentei de avort,asa ca iau 2tb/zi pana in sapt 20 non-stop. nu am simptome majore. cel mai urat e ca imi creste par peste tot(este un su[liment progesteronic),dar eu deja i-au de 3 luni fara incetare,deci e normal. la tine nu va fi cazul,deoarece e foarte putin cat trebuie sa iei. sincer as fii preferat si eu un tratament naturist,dar medicii astia inca nu sunt destul de informati.
eu zic sa le iei astea care ti le-a prescris medicul. laurina este un anticonceptional usor si bine tolerat in general.
numa bine. -
Am 47 de ani. Nu sunt casatorita, nu am copii. Iubesc copii si "TINTESC SUS" pe plan profesional. Anul trecut am tinut o cura de slabire facuta de mine - alimentatie disociata, dietetica si din 3 in 3 ore.In doua luni si jumatate am slabit 7 kilograme. Am reusit sa-mi tin regimul pana in luna decembrie, cand nu am mai putut sa-l tin, dar nu mi-a mai venit ciclul. Medicul ginecolog, o doctorita de la Spitalul Elias, mi-a recomandat DUPHASTON. Am luat timp de doua luni 2 pastile pe zi, amandoua o data, timp de 10 zile, incepand din ziua a 14 de cand mi-a revenit ciclul, a lunii. Ciclul mi-a venit regulat timp de 3 luni de zile, dupa care s-a oprit din nou, dar am inceput sa ma ingras. Nu m-am impacientat si m-am dus din nou la doctorita ginecolog. Mi-a recomandat sa iau duphaston inca 3 luni. Acum am stari de voma, o pofta de mancare de neimaginat inainte de ciclu, iar dupa ciclu, in loc sa am mai putine kilograme, ammai multe decat in ziua cand imi venea ciclu. Anul trecut am inceput regimul cu 79,300 si am ajuns la 72.300. Anul acesta, de la 79.300 am ajuns la 83.500. Nu-mi pot imagina cum duminica, 22 august 2010 aveam 81.800, iar astazi, 25 august am 83.500. Nu mai pot sa iau aceste pastile. Numai pot. Nu ma simt bine. Am facut si fac sport, dar .... degeaba. Ma simt "umflata cu pompa" si am senzatia ca daca in abdomenul meu ar infige cineva un ac ar tisni apa. Nu mananc sarat, nu-mi place, dar inainte de ciclu am mai multa pofta de mancare decat aveam inainte de a incepe tratamentul cu DUPHASTON.
-
grecia said:
buna ziua. as dori sa le rog pe cele care au luat aceste medicamente sa-mi spuna si mie care au fost efectele lor (stari de voma, pofte, ingrasare, efecte secundare, orice).duphastonul mi l-a recomandat doctorul endocrinolog in urma unor analize de unde reiese k am nivel scazut de progesteron. mi l-a prescris timp de 7 zile, cate 2/zi pentru a genera menstruatia (eu am ciclu foarte neregulat). iar apoi sa continui cu laurina, din prima zi de ciclu, timp de 21 de zile, dupa care pauza 7 zile. toate acestea pt a-mi regla menstruatia.
eu sunt sceptica in privinta anticonceptionalelor. as fi preferat un tratament naturist, insa pana acum n-am gasit un doctor care sa stie asa ceva
help please!!
Lady ANION - absorbante igienice cu ioni negativi (anioni) sunt singurele care previn infectiile si bolile genitale. Banda cu ioni negativi incorporata in absorbante distruge bacteriile care se produc in tipul perioadelor critice, eliminand mirosurile neplacute si posibilitatea producerii infectiilor. Acolo unde infectiile sau bolile sunt deja prezente, Lady Anion au actiune terapeutica - reduc/inlatura durerile, accelereaza procesul de vindecare. Banda contine mineral natural numit turmalin care in timpul utilizarii genereaza anioni ce neutralizeaza bacteriile si virusii cu incarcatura pozitiva, fara sa provoace reactii adverse. La generarea anionilor cu densitate inalta se elimina Oxigen Iionizat care • neutralizeaza flora anaeroba; • activeaza lucrul fermentilor; • inlatura inflamatiile; • normalizeaza echilibrul acido-bazic.
Datorita acestor efecte deosebit de benefice absorbantele Lady ANION contribuie la:
- ameliorarea starii generale de sanatate a organismului,
- sporirea imunitatii, imbunatatirea schimbului de substante,
- imbunatatirea activitatii sistemului endocrin.
Lady ANION sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale de cea mai buna calitate, create special pentru acest tip de produs si NU sunt materiale "adaptate" sau reciclate.
Absorbantele terapeutice Lady Anion ajuta la prevenirea:
-Inflamatiilor si dermatitelor
-Infectiilor cu toate tipurile de bacterii
-Candidozelor, mancarimilor si arsurilor vaginale (si cele din timpul menopauzei)
-Infectarea trompelor uterine
-Scurgerilor vaginale excesive
-Dismenoree
-Durerilor de cap din perioada ciclului menstrual.Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate. Este un instrument simplu si eficient prin care iti vei putea determina singura starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Vei afla in cateva secunde daca trebuie sa mergi urgent la doctor sau daca esti sanatoasa.
Avem urmatoarele tipuri de pachete:
• pentru folosire zilnica – 30 de buc.;
• pentru ciclu normal – 10 buc.,
• pentru ciclu abundent - 8 buc.,
• pentru tanga – 20 buc.
Alte informatii puteti obtine de la loapersonal@yahoo.com sau 0768.05.68.69 ANCA