herpes v

•  
    • 106 mesaje
    4 Iul 2005, 21:57
    0 0
    sal. v-am mai intrebat, dar se pare ca nimeni nu mi-a raspuns. asa ca mai incerc odata. ce stiti despre herpes vaginal?
  •  
    • 432 mesaje
    4 Iul 2005, 22:09
    0 0
    Nu vrei sa stii.
  •  
    • 367 mesaje
    5 Iul 2005, 01:18
    0 0
    Este groaznic!Nu mai trece niciodata si in cazul in care esti insarcinata se transmite si fatului.Sunt niste bubite mici rosii care supureaza si ustura foarte tare.Nu exista tratament care sa te vindece ci doar niste unguiente care usuca bubitele.
  •  
    • 61 mesaje
    5 Iul 2005, 01:41
    0 0
    E destul de complicat... e destul de serios... e destul de grav...dar nu e imposibil de trait cu el... cauta pe internet informatii despre el... se trateaza si tine sub control cu aciclovir... pastile si unguent...
  •  
    • 40 mesaje
    12 Iul 2005, 22:17
    0 0
    vezi arasnet.ro
  •  
    • 32 mesaje
    13 Iul 2005, 14:03
    0 0
    Hei, ce spuneti voi acolo?! Herpesul e, intr-adevar foarte pacatos, ca poate aparea oricand din cauza acelui virus despre care am vazut ca s-a tot vorbit pe aici, dar odata aparut se poate vindeca imediat printr-o operatie (ceva cauterizare...). Nu e foarte placuta operatia, dar scapi de el si poate sa nu mai recidiveze niciodata daca ai noroc!
    Vorbesc de herpes... cu virusul e alta treaba!
  •  
    • 635 mesaje
    13 Iul 2005, 15:00
    0 0
    Cred ca era vorba de herpes simplex virus (HSV)...figureaza sub HPV la testele papanicolau.
  •  
    • 113 mesaje
    14 Iul 2005, 20:29
    0 0
    Odata infectata cu Herpes vaginal,nu mai scapi de el,dar virusul trece in latenta si la orice stare de imunocompromitere secundara poate sa se reactiveze,asa ca trebuie sa duci un mod sanatos de viata(alcool,fumat,supraraceli etc.)!!!
    Graviditatea se duce cu doze mari de vit.C,vit.E si regim fizic,psihic si alimentar foarte bine pus la punct.Mai pe scurt,depinde de organismul si de imunitatea ta!
    Am gasit undeva prin literatura cum ca s-ar putea reactiva de la expunerea excesiva la soare sau consum de ciocolata,lucru care,din fericire,nu mi s-a intimplat.
    Am tratat herpesul vaginal cu Valaciclovir care pe linga faptul ca e foarte scump si hepatotoxic nu vindeca ci doar inhiba virusul!!!
  •  
    • 19 mesaje
    15 Iul 2005, 23:40
    0 0
    este vorba de herpes simplex 2, si nu cred ca are vreo legatura cu cauterizarea sau HPV. oricum cauta pe google si vei gasi foarte multe site-uri cu informatii despre tot ce te intereseaza. se trateaza cu unguente si pastile pe baza de aciclovir. pastilutele... oricare ar fi ele sunt foarte scumpe si cele mai eficiente nu se gasesc in tara. dar cel mai bine ar fi sa mergi la un medic si iti pot recomand ape Dna. magdalena dorobantu - medicover grozovici.
  •  
    Rin
    • 32 mesaje
    7 Aug 2005, 00:09
    0 0
    Simptomele recurentelor (recidivelor) herpetice
    Recurenta herpetica apare prin reactivarea virusului existent deja in stare latenta in organism. Un studiu realizat in februarie 1998 asupra unui lot de 747 persoane aparent sanatoase din Romania arata ca peste 37% din populatia tarii sufera de recurente herpetice la nivelul buzelor. Factorii favorizanti ai reactivarii sunt: stresul, surmenajul, expunerea prelungita la soare sau frig, febra, ciclul menstrual, tratamentele stomatologice, starile de imunodepresie (SIDA, cancere, leucemii etc.). Recurentele sunt declansate de factorii favorizanti mentionati mai sus si de multe ori pacientul ajunge sa-si cunoasca factorul declansator, pe care il poate evita. In majoritatea cazurilor, bolnavul presimte recidiva cu 12-24 h inainte, prin aparitia de durere, usturimi, arsuri sau mancarime pe locul viitoarelor leziuni. Apoi apar "buchetele" de vezicule la nivelul buzei, care se sparg si se transforma in cruste. Recurentele au intotdeauna aceeasi localizare. De multe ori bolnavii sunt deranjati mai mult de aspectul inestetic al leziunilor, fapt care, in cazul femeilor, poate duce la un sindrom depresiv.
    Cand recurentele apar la nivelul ochiului si nu sunt tratate corect cu Acyclovir se poate ajunge la orbire.
    Bolnavii cu imunodepresie fac recurente frecvente, cu leziuni profunde si hemoragice care se pot extinde pe restul pielii, plamani, ficat sau creier.