37 ani ,cosuri?

•  
    • 93 mesaje
    4 Iul 2005, 15:42
    0 0
    am 37 ani si cosuri inainte de ciclu.pe nas ,pe umeri.va mai cer ajutorul intr-o problemae fata interioara a pulpei de sus am usoare mancarimi .daca insist(in scarpinare) se fac zone foarte bine delimitate cu espesct de portocala.scabie nu este.in casa avem dus ,nu cada.fac dus de 3 ori pe zi vara si 1 data iarna.stiu ca avem o farmacista printre noi.nu prea imi permit sa merg la dermatolog.
  •  
    • 257 mesaje
    4 Iul 2005, 15:49
    0 0
    nu e nimic "anormal" sa ai cosuri la 37 de ani. de vina poate fi poluarea din aer sau o dereglare hormonala.
    pentru mancarime incearca unguentul advantan, si mie mi se intampla, de obicei din cauza frigului (mi se face pielea de gaina, se freaca de imbracaminte, si uite asa apare mancarimea cu acele bubite drept pricopseala)
  •  
    • 601 mesaje
    4 Iul 2005, 16:54
    0 0
    Si pe mine ma intereseaza un remediu pt. cosuri. Tot 37 ani, tot inainte de menstruatie. Este stiut ca sindromul premenstrual reprezinta dereglari hormonale temporare(mai mari sau mai mici), dar ce trebuie facut? Eu iau capsule cu Evening Primrose (Luminita de seara) si nu mai ametesc asa rau dar de cosuri tot nu scap.
  •  
    • 552 mesaje
    4 Iul 2005, 17:02
    0 0
    Mariamm, nu tu spuneai ca ai probleme cu greutatea? Ai grija ca nu cumva sa ti se intample din cauza faptului ca esti supraponderala si apare "oparirea" ca la copiii mici.
    Ce ai mai facut, te-ai apucat de regim?
  •  
    • 93 mesaje
    4 Iul 2005, 19:25
    0 0
    da .am inceput regimul cu multi castraveti si mazare .nu se vede ca am slabit,dar ma simt mai usoara(ma gandesc cata grasime am in interior si prima se topeste aia de aceea nu se vad rezultate concrete )
  •  
    • 93 mesaje
    4 Iul 2005, 19:32
    0 0
    nu este oparire ca la copii( am cop si stiu cum este)momentan merge cu betadina(este un fel de iod folosit la operatii)ma gandesc sa nu fie ceva ceva pe stres.cand ma enervez ma manaca din cap pana in picioare.tot.