Tratamente naturiste prin mail!!!!!!!!!!
-
0 0Fetelor, am cautat pe net tot felul de tratamente naturiste, de plante medicinale si in unul din site-uri era scrisa o adresa a unui medic care iti indica ce tratament naturist sa urmezi in functie de boala care o ai bineinteles diagnosticata inainte de un medic. Si i-am scris off-urile mele. Peste 3 zile am primit raspunsul cu tratamentul, inclusiv recomandari si efecte. Incercati si voi. Adresa de mail este: doctor@herbanet.ro
-
Si inca ceva, la magazinul Bioplant este un medic homeopat care iti spune ce anume sa iei pt diferite afectiuni si asta nu inseamna ca trebuie sa cumperi de la Bioplant deoarece produsele le gasesti in multe locuri...o colega de-a mea urmeaza tratamentul prescris de el si cumpara de unde are ea chef
-
In toate tarile, inclusiv in Romania, legea interzice ca medicul sa dea consultatii si sa vanda medicamente. Medicul trebuie sa aleaga, ori consulta, ori vinde medicamente.
Aceasta lege, logica, are drept scop protejarea pacientilor. TEORETIC, medicul ar trebui sa ne recomande ce e mai bun in cazul nostru. Daca cel ce consulta e si cel ce vinde medicamentele, exista riscul sa ni se recomande ce-i mai scump, ce nu merge, ce expira, ce a putut fura de la spital sau de la ajutoare. -
esmeralda chiar nu inteleg care e problema.
nu stiu cu ce aputtu gresi magdel. ne-a dat la dipozitie un mail prin care, daca vrem putem primi sfaturi referitoare la tratamente naturiste.
doctorul ala nu pune diagnosticul, nu iti baga pe gat medicamente, tu ii zici ce ai si el te sfatuieste. nu vad care e problema ta.
Dc nu ai incredere, nu-i scie.
Dar sa stii ca sunt multi doctori care dau sfaturi prin intermediul internetului cu toat e ca nu au ce castiga din asta (vezi romedica sau chiar si veterinari pe site-ul petmania).