Despre Reductil

•  
    • 2 mesaje
    2 Iul 2005, 15:26
    0 0
    Buna. As vrea sa imi raspundeti cele care ati luat acest medicament: ce rezultate ati avut? ce efecte adverse? Multumesc
  •  
    • 451 mesaje
    2 Iul 2005, 21:41
    0 0
    REDUCTIL a carei substanta activa e sibutramina (sibutraminum) e o amfetamina anorexigena (care scade pofta de mancare). Da rezultate. In lume au fost rare cazuri de deces de la amfetaminele de slabit. Din acest motiv, amfetaminele de slabit sunt retrase de pe piata in numeroase tari din Uniunea Europeana. In multe tari europene se considera ca nu-i acceptabil sa se piarda bolnavi de la medicamente de care ne putem lipsi.
    In nici un caz nu se ia REDUCTIL in caz de boli cardiovasculare: tensiune, boli de inima, ale vaselor de sange....
    E dovedit ca riscul sa faci o hipertensiune pulmonara, boala rare si frecvent mortala, creste de cateva zeci de ori daca iei amfetamine de slabit.
  •  
    • 11 mesaje
    24 Aug 2005, 22:32
    0 0
    eu am luat si intr-adevar produce senzatia de satietate,sau mai bine zis nu simti foame si astfel poti linistita sa ti un regim mai drastic;singurul efect advers pe care l-am simtit a fost ca imi simteam gura uscata ,dar asta scria in prospect,in rest tre sa fi sanatos ca sa-l poti lua;daca ai sia lte intrebari ,iti raspund cu placere
  •  
    • 110 mesaje
    24 Aug 2005, 22:38
    0 0
    in cat timp ai slabit de la acest medicament??cat costa??