Anticonceptionale Janine
-
1 Iul 2005, 08:200 0Fetelor care a-ti folosit Janine va rog sa-mi scrieti compozitia celor 2 hormoni. Stau pe ganduri ce sa iau Yasmin sau Janine. Doctorul spune ca Yasmin sunt noi si bune, dar de unde stie el,ca inca la noi nici nu au apaucat fetele sa-l foloseasca bine si apoi mie nu-mi lipsesc kilogramele in plus. Mersi
-
1 Iul 2005, 12:29Eu am luat Yasmin si nu mi-a fost bun. Inainte am luat Marvelon si mi-au iesit noduli la sani si ma dureau ingrozitor. De la Yasmin s-au marit nodulii si m-am speriat. Am fost la doctor si cand a auzit ca iau Yasmin s-a mirat foarte tare ca alte efecte secundare nu au aparut. Stii ce mi-a zis? "Din toate femeile la care am recomandat Yasmin la nici una nu s-a potrivit!" Ai grija mey, mergi la mai multi medici. Am fost la Planning si fetele de acolo(care sunt tot medici) m-au sfatuit mai bine. M-au trecut pe Mercilon si am uitat de griji... Si-n plus, Yasmin e foarte scump. Eu dadeam pe el 303.000. Acum vezi si tu, popate tzie sa-tzi fie bun, dar eu tzi-asi recomanda sa consulti mai multi medici...
-
1 Iul 2005, 13:43Buna,
Eu folosesc Jeanine de aproape 1 luna si pot spune ca nu am intampinat nici o problema: nici dureri de sani, nici ingrasare.