uter fibromatos!!!!

•  
    • 145 mesaje
    30 Iun 2005, 18:22
    0 0
    V-as ruga sa-mi spuneti daca ati facut vreun tratament care vindeca uterul fibromatos. Ati luat Medroxiprogesteron?Care au fost reactiile adverse?
  •  
    ts
    • 109 mesaje
    5 Iul 2005, 14:14
    0 0
    Eu am luat insa pentru chist ovarian. Rezultatul a fost grozav insa de durata scurta. Dupa cateva luni mi-au reaparut chisturile. Problema ta este diferita, poate o sa ai mai mult noroc, succes!
  •  
    • 145 mesaje
    5 Iul 2005, 17:22
    0 0
    Multumesc mult pt. raspuns. Te rog sa-mi mai spui cat timp ai facut tratament, eu trebuie sa fac 6 luni non-stop, si mi-e teama de reactiile organismului. Nu voi mai avea ciclu, va fi ca o menopauza! De aceea orice amanunt imi este de folos. Multumesc!
  •  
    • 451 mesaje
    5 Iul 2005, 18:20
    0 0
    Mie, ca om care citeste ce se publica in ziua de azi mi se pare corect ca se incearca intai un tratament cu medicamente (progesteron sau alt medicament inrudit).
    Cineva din familie, a fost trimisa direct la operatie fara sa incerce nici un tratament cu medicamente. Medicul a speriat-o si cu CANCERUL. Pacientei i s-a scos uterul si s-a facut un control de rutina sa verifice ca nu-i cancer la care rezultatul vine in cateva saptamani. Medicul a inceput sa-i vorbeasca pacientei de cancer. Asteptand rezultatul de la laborator pacienta plangea, era deprimata......Rezultatul a fost BUN.
    Inteleg ca operatia e cea mai rentabila optiune pentru ginecolog.
    Asta da PROFESIONALISM si ETICA MEDICALA.
  •  
    ts
    • 109 mesaje
    6 Iul 2005, 10:18
    0 0
    A fost un tratament-soc, asta insemnand o cantitate mare de Medroxiprogesteron pe o durata relativ scurta, circa o luna, nu imi mai amintesc exact, s-a intamplat in urma cu un an. Inainte de tratament avem niste scurgeri caracteristice afectiunii, dupa tratament aceste scurgeri au disparut, sentimentul a fost extraordinar. Dupa doua luni m-am dus la control, medicul mi-a spus ca un chist, care initial era de cca. 7cm acum era de cca. 2 cm, iar altul disparuse cu totul. Dupa aproximativ alte doua luni au reaparut scurgerile si atunci am stiut ca minunea se terminase.

Afectiunea este diferita, in plus, fiecare organism reactioneaza in felul lui la acelasi tratament.

Eu acum fac niste sedinte cu bioenergie, lucrurile merg bine, sunt convinsa ca sunt aproape la capatul tunelului iar luminita pe care mi-o doresc este un bebe.

Iti urez sanatate si multa putere!
  •  
    • 145 mesaje
    6 Iul 2005, 19:48
    0 0
    Multumesc mult! Si dorinta mea este un bebe, de aceea incerc tot ce este posibil! Sper din tot sufletul ca visul nostru sa se implineasca cat mai repede!
  •  
    • 36 mesaje
    16 Iul 2005, 17:31
    0 0
    bdelena,daca ai cum sa cheltui niste bani pe problema ta si sa o rezolvi nechirurgical, intreaba-ti medicul despre Diphereline- sint injectii, costa 200 o fiola , se fac una pe luna si amelioreaza mult fibromul.Succes!