nnnnnn
-
0 0nnn
-
mda,
mai intai mergi la medicul de familie.ar fi bine daca poti acuma cat ai starea asta.
poate fii vorba de o nevralgie intercostala,eu fac asta de 2-3 ori pe an (asa cum zici tu ca respiri). incearca sa-ti dai seama in ce imprejurare a aparut starea. umezeala,efort,oboseala,raceala netratata,etc.
ai dureri,sau un fel de apasare in spate,in dreptul plamanilor (si in fata pe piept)?
pana una alta,ia o aspirina si stai in pat linistita si odihneste-te. bea lichide multe,ceai de pin,muguri de brad.
nu uita de medicul de familie. -
respiratie grea si palpitatii am avut si eu.sunt foarte neplacute.
la mine au fost si mai sunt din cand in cand pe sistem nervos.la inceput m-am speriat foarte tare, mai ales din cauza palpitatiilor, pt ca am 24 de ani si ma gandeam ca deja sunt bolnava de inima.
am fost la mai multi doctori, mi-am facut toate analizele, care au iesit perfect, si toti mi-au spus acelasi lucru.
sunt manifestari de anxietate(din cauza stresului,daca te consumi din orice,mai ales daca esti o fire mai fragila), centrii nervosi care controleaza inima si respiratia o iau putin razna.cauta pe net sb asta,o sa gasesti foarte multe explicatii.
cu cateva calmante sau antidepresive usoare se rezolva imediat.