nnnnnn

•  
    • 7 mesaje
    29 Iun 2005, 15:22
    0 0
    nnn
  •  
    • 62 mesaje
    29 Iun 2005, 15:49
    0 0
    mda,
    mai intai mergi la medicul de familie.ar fi bine daca poti acuma cat ai starea asta.
    poate fii vorba de o nevralgie intercostala,eu fac asta de 2-3 ori pe an (asa cum zici tu ca respiri). incearca sa-ti dai seama in ce imprejurare a aparut starea. umezeala,efort,oboseala,raceala netratata,etc.
    ai dureri,sau un fel de apasare in spate,in dreptul plamanilor (si in fata pe piept)?
    pana una alta,ia o aspirina si stai in pat linistita si odihneste-te. bea lichide multe,ceai de pin,muguri de brad.
    nu uita de medicul de familie.
  •  
    • 7 mesaje
    29 Iun 2005, 15:53
    0 0
    llllllllll
  •  
    yra
    • 33 mesaje
    29 Iun 2005, 16:08
    0 0
    respiratie grea si palpitatii am avut si eu.sunt foarte neplacute.
    la mine au fost si mai sunt din cand in cand pe sistem nervos.la inceput m-am speriat foarte tare, mai ales din cauza palpitatiilor, pt ca am 24 de ani si ma gandeam ca deja sunt bolnava de inima.
    am fost la mai multi doctori, mi-am facut toate analizele, care au iesit perfect, si toti mi-au spus acelasi lucru.
    sunt manifestari de anxietate(din cauza stresului,daca te consumi din orice,mai ales daca esti o fire mai fragila), centrii nervosi care controleaza inima si respiratia o iau putin razna.cauta pe net sb asta,o sa gasesti foarte multe explicatii.
    cu cateva calmante sau antidepresive usoare se rezolva imediat.
  •  
    • 2209 mesaje
    29 Iun 2005, 16:15
    0 0
    Si eu am problema asta cateodata. Mai ales pe timp de vara. La mine e din cauza poluarii. Poate fii si la tine. ia fii atenta, cand mergi la munte, mai ai problema asta? Eu nu, s-ar putea sa fie si la tine de la poluare...
  •  
    edu
    • 6 mesaje
    29 Iun 2005, 20:20
    0 0
    mary , nu cred ca este vorba de alergie , yra are dreptate, multa lume se plange de starile pe care le-ai descris tu , este din cauza stress-ului
  •  
    • 80 mesaje
    29 Iun 2005, 20:44
    0 0
    Multe persoane se pling de aceste simptome ,mai ales vara.Incearca o combinatie de calciu si magneziu( sau daca ai probleme la rinichi-doar magneziu-Magne B6 e super)si ai sa vezi ca o sa fie mai bine.Eventual,fa o ionograma,ca sa fii mai sigura. Sanatate multa!