help!

•  
    • 152 mesaje
    8 Nov 2001, 08:24
    0 0
    Sfatuiti-ma cum sa procedez ca sa scap de pungile de sub ochi.
  •  
    • 91 mesaje
    8 Nov 2001, 11:16
    0 0
    Cred ca ar trebui sa procedezi in felul urmator:
    - dupa demachierea de seara, foloseste o lotiune tonica cu extract de albastrele;
    - apoi, o crema de noapte si neaparat o crema special pentru zona din jurul ochilor
    - dimineata aplica un anticearcan, in portiunea afectata de "pungi".
  •  
    • 270 mesaje
    8 Nov 2001, 11:54
    0 0
    si mai sunt niste masti speciale, cu gheata, la The Body Shop - le tii tot timpul la frigider si cand simti ochii obositi, le aplici. Acum, depinde si de cat de mult vrei sa investesti in treaba asta. Unele saloane au niste aparate speciale, care iti pot recomanda tratamentul cel mai potrivit; dar din cate stiu eu sunt cam scumpe.
  •  
    • 157 mesaje
    8 Nov 2001, 15:26
    0 0
    eu folosesc produse naturiste si cel mai bun efect il are infuzia de tei,compresa peste ochi seara inainte de a adormii,iar daca combini cu galbenele e perfect..la mine face minuni
  •  
    jad
    • 1039 mesaje
    21 Nov 2001, 19:46
    0 0
    bambi, unde , cat si cum?
  •  
    • 43 mesaje
    29 Mai 2006, 03:33
    0 0
    Pungile la ochi,ca si pleoapele umflate sunt un semn al suferintei rinichilor si vezicii urinare!Compresele,n-au nici o putere;raul,vine din interior.Mergi la un consult la urolog si pina atunci cit si in timpul tratamentului,ia o lingura de "bitter suedez-Maria Treben",diluat intr-o cana cu ceai de musetel sau apa.Fa asta,de 3-4 ori pe zi.Consuma 2 litri de apa,pe zi chiar daca nu ti-e sete!!Mai fa-ti un control al sistemului digestiv,in special al colonului.Sanatate!