Medic stomatolog in Timisoara

•  
    • 2209 mesaje
    29 Iun 2005, 14:44
    0 0
    Cunoaste cineva un medic stomatolog BUN in Timisoara care sa faca albirea unui dinte fara nerv? Am comunicat prin mail cu dr. Padureanu de la Paraluxadent din Bucuresti si m-a informat privitor la aceasta operatziune. Asi vrea sa-mi fac, dar nu stiu unde si cu cine. Dentista mea, nu a auzit de asa ceva.
  •  
    • 451 mesaje
    30 Iun 2005, 09:46
    0 0
    N-ai incercat cu bicarbonat pe peria de dinti? Rezultatul nu-i spectaculos dar cel putin nu-s riscuri. Nu fa tratamente care-ti agreseaza dintii. Vei avea nevoie de ei inca mullte zeci de ani.
  •  
    • 451 mesaje
    30 Iun 2005, 10:08
    0 0
    Aceste inalbiri aduc sute de euro dentistilor care le practica. Exista riscuri daca tii inalbeste cu peroxid de carbamida:
    - afectarea smaltului
    - plombele de amalgam cedeaza mercur
    - plombele din rezina se coloreaza portocaliu
    Sursa in franceza:
    http://www.cda-adc.ca/jadc/vol-65/issue-8/453.pdf#search='oxyde%20de%20carbamide'
  •  
    • 2209 mesaje
    30 Iun 2005, 11:25
    1 0
    Nu...nu la albirea aia vreau eu sa apelez. Dintele fara nerv, nu mai are nici o sansa sa se albeasca de la sine. Cu timpul, devine tot mai inchis la culoare. Eu il am de mult asa si e destul de inchis. Am un vecin care e tehnician dentar si l-am intrebat cum sa procedez si mi-a zis: "Dintele fara nerv este un dinte mort. Singurele sanse ca el sa se albeasca sunt: pilit primul strat de pe dinte sau imbracat." Pilirea primului strat se face de maxim 5 ori apoi este obligatorie imbracarea. Sa mi-l imbrac nu vreau, din considerente obiective. Nici un dinte fals nu se compara cu dintele tau natural... Acum s-a inventat gelul asta, care se pune in interiorul dintelui, se tzine 40-50 de minute si il albeste. Procedura trebuie repetata o data la 1 sau 2 ani. Cum nu fumez, nu beau cafea si nici Cola, sper sa o lungesc mai mult... Cred ca merita sa incerc, alta procedura nu exista. Degeaba-l frecu cu bicarbonat, sare...orice. Ceilalti dinti sunt albi, au o culoare placuta. Vreau sa fie toti la fel, nu sa am tabla de sah in gura... Oricum ma mai interesez, itzi dai seama, nu ma arunc inainte ca disperata...
  •  
    • 451 mesaje
    30 Iun 2005, 14:58
    0 0
    Cum se cheama produsul de albit? Pot incerca sa citesc din surse independente (universitati occidentale, agentii occidentale ale medicamentului, agentia europeana a medicamentului (EMEA).....
    Informatiile care vin de la cei ce castiga cu aceste produse nu-s 100 % sincere. Sunt ca reclamele de la televizor.
  •  
    • 2209 mesaje
    30 Iun 2005, 15:24
    0 0
    Tocmai de aia ma straduiesc sa fiu in primul rand bine informata. Oricum, pana apuc eu sa-mi strang banii... vrand nevrand mai aflu una-alta...
  •  
    • 317 mesaje
    30 Iun 2005, 20:25
    0 0
    Intrati pe site-ul ultradent.com la tratamente de albire si apoi algeti Opalescence endo care este exact gelul de careiti spuneam Boracha,dar gasiti instuctiuni despre toate sistemele lor de albire.Ultradent este cea mai tare firma cu sisteme de albire.