Medic stomatolog in Timisoara
-
0 0Cunoaste cineva un medic stomatolog BUN in Timisoara care sa faca albirea unui dinte fara nerv? Am comunicat prin mail cu dr. Padureanu de la Paraluxadent din Bucuresti si m-a informat privitor la aceasta operatziune. Asi vrea sa-mi fac, dar nu stiu unde si cu cine. Dentista mea, nu a auzit de asa ceva.
-
Aceste inalbiri aduc sute de euro dentistilor care le practica. Exista riscuri daca tii inalbeste cu peroxid de carbamida:
- afectarea smaltului
- plombele de amalgam cedeaza mercur
- plombele din rezina se coloreaza portocaliu
Sursa in franceza:
http://www.cda-adc.ca/jadc/vol-65/issue-8/453.pdf#search='oxyde%20de%20carbamide' -
Nu...nu la albirea aia vreau eu sa apelez. Dintele fara nerv, nu mai are nici o sansa sa se albeasca de la sine. Cu timpul, devine tot mai inchis la culoare. Eu il am de mult asa si e destul de inchis. Am un vecin care e tehnician dentar si l-am intrebat cum sa procedez si mi-a zis: "Dintele fara nerv este un dinte mort. Singurele sanse ca el sa se albeasca sunt: pilit primul strat de pe dinte sau imbracat." Pilirea primului strat se face de maxim 5 ori apoi este obligatorie imbracarea. Sa mi-l imbrac nu vreau, din considerente obiective. Nici un dinte fals nu se compara cu dintele tau natural... Acum s-a inventat gelul asta, care se pune in interiorul dintelui, se tzine 40-50 de minute si il albeste. Procedura trebuie repetata o data la 1 sau 2 ani. Cum nu fumez, nu beau cafea si nici Cola, sper sa o lungesc mai mult... Cred ca merita sa incerc, alta procedura nu exista. Degeaba-l frecu cu bicarbonat, sare...orice. Ceilalti dinti sunt albi, au o culoare placuta. Vreau sa fie toti la fel, nu sa am tabla de sah in gura... Oricum ma mai interesez, itzi dai seama, nu ma arunc inainte ca disperata...
-
Cum se cheama produsul de albit? Pot incerca sa citesc din surse independente (universitati occidentale, agentii occidentale ale medicamentului, agentia europeana a medicamentului (EMEA).....
Informatiile care vin de la cei ce castiga cu aceste produse nu-s 100 % sincere. Sunt ca reclamele de la televizor.