cervugid
-
27 Iun 2005, 19:100 0Dragi Eve,
Ovulele Cervugid,aparute anii trecuti pe piata romaneasca si retrase intre timp pe motiv ca nu au nu stiu ce aprobare, vi se par sau nu controversate?
Astept un raspuns in special din partea celor care au facut un tratament cu ele pentru rana pe colul uterin! Multumesc si multa sanatate, Evelor! -
27 Iun 2005, 21:47Eu am facut un tratament cu Cervugid si alte... si dupa o luna rana pe col nu mai era sangeranda ci f. mica. Asa zice doctorul. Si dupa inca o luna in care am folosit si ceai de gabenele, o data la 3 zile, cand am fost la control mi-a zis ca mai am o pata mica, mica maronie si sa nu-mi mai fac griji ca e bine. Mi-a mai dat tratament si luna asta si urmeaza sa me duc saptamana viitoare sa vad daca a mai ramas ceva. Eu sunt multumita. Vreau sa spun ca habar nu aveam acum 3 luni ca am rana si acum e ca si vindecata.
Dar, am o coloega pentru care Cevugidul a fost prea puternic si n-a putut continua tratamentul. Ea are fisura pe col.
Acum i-a dat ceva mai slab.
Multa sanatate si tie. Pup -
28 Iun 2005, 09:42am citit despre cervugid in revista AS, ca e foarte bun in cazuri de cervicita. Nu l-am folosit, eu mi-am cauterizat rana. Dar oare a folosit cineva cu succes cervugid si pt. candida?
-
28 Iun 2005, 14:22Eu am facut tratament cu Cervugid, 2 ture cu pauza de o luna intre ele si a avut efect foarte bun.De ce le-o fi retras? Nu pun mare baza pe ce se scrie in Formula As - sint si multi sarlatani pe acolo, dar in cazul Cervugidului au avut dreptate.Nu sint eu singurul caz cu evolutie buna in urma tratamentului.Probabil ca au fost retrase de pe piata ca le deranjau pe te miri ce firme concurente(banuiesc si care) - atunci au scornit-o cu "aprobarea".S-a mai intimplat si cu Distonocalmul pt. o perioada a disparut de pe piata si s-a zvonit ca nici nu se va mai face, deoarece exista produs similar Calmogen(concurenta)...dar pina la urma a reaparut pe piata.Sper sa fie asa ci cu Cervugidul pt. ca mie mi-a facut foarte bine in ce priveste leziunea de pe col.