colposeptine
-
0 0s-a confruntat vreuna dintre voi cu dereglari hormonale provocate de Colposeptine?
-
eu da. mi s-au dat ovule colposeptine pt. vaginita, cu cateva luni in urma si din cauza lor m-au durut sanii destul de tare inainte de ciclul urmator, ceea ce de obicei nu mi se intampla. Erau vreo 12 parca in cutie, dar n-am pus decat 6 si apoi le-am intrerupt. Contin estrogen, care scrie in prospect ca actioneaza doar la nivel local, dar eu cred ca intra in tot circuitul organismului.
-
Am ajuns sa ma adresez voua, dragi prietene, pt ca am fost dezamagita de doctorii care nu au sinceritatea sa recunoasca , desi eu am avut proba clara pe pielea mea, ca totusi Colposeptine fac si bine dar si rau.
Eu am trecut de 2 ori prin travaliul unei electrorezectii pe colul uterin. Acum sapte luni a fost prima data si am sperat ca urmand tratamentul indicat (cefalexin , colposeptine), locul se va cicatriza si voi putea sa am un copil. Am 32 de ani.
Dar din pacate m-am pomenit ca la ciclul imediat urmator acestei interventii, (intre timp luasem 20 ovule colposeptin), sa ma trezesc cu o sangerare din senin , care a tinut 10 zile, ca o falsa menstruatie (pt ca imediat dupa aceea, la data la care ma asteptam in mod corect, a venit menstruatia normala, cu dureri etc). Doctorul (I.Stoian de la Militar si Gynecoland) nu mi-a dat nici o explicatie. Treaba asta a durat 4 -5 luni pana prin aprilie a.c., cand lucrurile au intrat in normal,eu terminand cu tratamentul din decembrie 2004. Insa in mai 2005 m-am trezit cu niste sangerari dupa contact, care m-au facut sa-mi dau seama ca lucrurile nu mergeau bine, ca rana de pe col recidivase.
Iar Dr. mi-a recomandat din nou electrorezectia si tratamentul sus-mentionat, Acum ma intreb si va intreb: cat s-o tin tot asa, mai ales ca nu mi-a indicat sa fac si altceva in plus ca lucrurile sa mearga spre bine, nu sa se repete.
Nu vreau sa cred asta, dar consider ca daca un Dr. nu se straduieste sa te faca sa ai incredere in el si-n ceea ce faci, atunci trebuie sa cauti in alta parte o cale mai buna. Va rog , ajutati-ma cu experienta voastra! Multumesc mult! -
si eu am avut o rana pe col care a fost cauterizata (acum recent). mi-a zis dictorita ca dupa ciclu sa mai fac o serie ce colposeptine (doar 6). si zic "mai" pentru ca inainte de cauterizare am mai facut o serie de 18 - o cutie.
a fost in felul urmator: am fost la ginecolog in control de rutina. doar ca mi-au gasit o goraza de minuni: niste condiloame (de la HPV) o infectie pe col si ceea ce inca nu se vedea clar si o rana pe col.
ei au trebuit sa le ia pe rand: intai condiloamele apoi infectia (cu colposeptine) si abia dupaia cauterizarea.
deci daca e sa urmaresti am facut pana acum 18 ovule si urmeaza inca 6 (in total folii).
nu pot sa zic ca asi s observat ceva efecte nedorite inafara de tensiunea in sani in perioada menstrei. altceva nimic.
singurul lucru care pot sa il recomand este o a doua (3-a) parere. mergi si la alt doctor. eu sunt din timisoara asa ca doar de aici as-i putea sa te indrum.
multa sanatate -
Multumesc, Temola,
Sunt din Bucuresti si ar fi pacat sa nu gasesc un medic competent in astfel de probleme (apropo, astept niste sugestii din partea Evelor care citesc acest mesaj).
Ce pot sa adaug pentru tine este faptul ca acest virus HPV trebuie luat f. serios in seama , deci nu capitula! Cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa ne facem bine!
Va multumesc tuturor! -
mda...pe acest virus l-am luat in serios. am urmat tooate sfaturile medicului.
am avut condiloamele pe pertele vaginal care le-a ars cu ceva acid. acum sunt "curata" dar urmeaza sa merg din nou pestre trei luni si apoi pt restul vietii cel putin o data la jumatate de an...la control
. Asta e, ce sa fac, va trebui sa urmaresc permanent virusul. Altceva nu am de facut din cate a inteles.
Si sigur ca o sa ne facem bine...frunte sus, sunt lucruri mult mai grave pe lumea asta.