Kombucco Orientalis
-
27 Iun 2005, 11:410 0Buna! Am tot citit pe internet despre Kombucco Orientalis si ma tenteaza sa fac comanda dar m-ar interesa daca vreuna din voi a incercat chestia asta si daca , intr-adevar, da rezultate spectaculoase. Eu am aflat de putin timp de acest tratament si nu vreau sa iau teapa. Daca sunteti atat de dragutze incat sa imi dati si mie niste sfaturi, va raman recunoascatoare
Multumesc anticipat! Oana -
27 Iun 2005, 15:00Oana, pentru ce vrei sa iei? Pentru slabire?
Daca da, renunta!
Eu am luat in perioada mea de "fac orice , doar sa slabesc! Si repede!" nu mi-a ajutat. Daca am vazut ca dupa 3 sapt nu se vede nimic, n-am mai comandat, cu toate ca ei ziceau sa iei min 3 luni.... dar la banii astia... nu renteaza!
Concluzie: NU AM FOST MULTUMITA!
PS: Cred ca ar fi trebuit macar pofta de mancare sa-mi scada, nu crezi? Cred ca e o mare tzeapa! Acum tin un regim cu care ma dat 10 kg in 9 saptamani, nu e multumitor ptr cele care alearga dupa silueta la minut, dar eu sunt fericita si continui! -
28 Iun 2005, 07:52E vorba de meduza aia din ceai?Daca de aia e vorba am vazut pe idieta ca discutau fetele despre cum o cresc si rezultatele curei asa ca poti incerca acolo sa vezi mai multe.
-
28 Iun 2005, 13:55NU, NU E AIA. E CEVA LUAT DE PE NET, CARE COSTA SCUMP, DAR PE CARE DEMENTE CA MINE, CARE VOR SA SLABEASCA MIRACULOS, O CUMPARA CU DRAGA INIMA!!!
NOROC CA MI-A TRECUT TEMBELISMUL CU DATUL DE TZ-SHPE KILE PE SAPTAMANA! -
29 Iun 2005, 09:24Merci mult pentru raspunsuri desi multumirile vin putin cam tarziu... Am fost plecata! Si eu ma gandeam ca s-ar putea sa fie tzeapa si voi mi-ati intarit convingerile. Multumesc again!Poooopici!
-
29 Iun 2005, 14:41Eu am dat o multime de bani pe aceasta "bautura miraculoasa", acum 3 ani. Rezultate - ZERO !!! Daca nu ai ce face cu banii, cumpara-o.