fara prezervativ?!?

•  
    • 44 mesaje
    27 Iun 2005, 00:16
    0 0
    buna!
    poate ma ajuta cineva si pe mine.Vreau sa stiu si eu care e perioada cand se poate face sex fara prezervativ?fara a fi prea multe riscuri de a ramane insarcinata....
    merci pa!
  •  
    • 9835 mesaje
    27 Iun 2005, 00:36
    0 0
    da si tu un search pe net cu: "metoda calendarului", ca n-o fi foc...
  •  
    • 54 mesaje
    27 Iun 2005, 11:55
    0 0
    http://www.121.ro/content/cupluri_si_dragoste/sex_si_sanatate/s_sex_planner_357/index.php3
  •  
    • 178 mesaje
    27 Iun 2005, 14:11
    0 0
    Cati ani ai?

Eu iti recomand totusi prezervativul. Sau un partener care accepta compromisuri.
  •  
    • 44 mesaje
    27 Iun 2005, 17:29
    0 0
    da Clover....e cea mai buna metoda de a te feri si de sarcini nedorite si de boli....dar totusi tie iti place sa simti un cauciuc,sau sa il simti pe el? persoana pe care o iubesti? si anticonceptionale eu nu pot lua....
  •  
    • 85 mesaje
    30 Iun 2005, 22:34
    0 0
    da, poate prezervativul nu e cea mai placuta metoda anticonceptionala. dar asta tine de obisnuinta. eu si partenerul meu suntem impreuna de 3 ani si am folosit doar prezervativul. nu e vorba decontactat boli; avem o relatie stabila, nu umblam si nu am umblat niciodata din floare in floare. nu pot folosi anticonceptionale (n-are rost sa insir aici motivele). te asigur ca te obisnuiesti. dar chestia e mai mult psihica decat fizica. cred ca, mai degraba, partenerul tau e reticent si iti induce acest sentiment de respingere si tie. noi am inteles, la inceput, ca nu ne cunoastem prea bine si nu are rost sa riscam sa luam vreo boala sau sa ne trezim cu o sarcina. treptat, insa, am ajuns la concluzia ca e singura metoda care ne face sane simtim in siguranta, singura problema acum fiind sarcina nedorita. e doar o chestie de educatie. sincera sa fiu, nu folosesc prezervativul in primele 3 zile dupa ciclu, in rest nu risc.
  •  
    • 44 mesaje
    30 Iun 2005, 23:36
    0 0
    nu e vorba despre partener...
    din contra el mi-a spus ca este de acord cu orice metoda vreau eu si ca ar fi mai linistit sa folosim prezervativul (din cauza unei sarcini nedorite)
    doar ca mie nu imi place!nu simt placere! deloc!!!!!!
    simt numai un cauciuc si atat!
  •  
    • 56 mesaje
    1 Iul 2005, 09:26
    0 0
    draga franceska, asa cum spune si gina_d, pe care tin sa o aplaud aici pe forum, e o chestie de psihic. eu si partenerul meu suntem impreuna zi si noapte de 7 (sapte) ani si folosim numai prezervaivul. e ca si cum n-ar fi. baiatul tau e un tip destept, multi fac figuri cand le vorbesti de prezervativ. adevarul este ca te scuteste de orice fel de neplacere. de ce sa ingrosi bancheta cabinetului medical, stand cu sufletul la gura? este o metoda civilizata. sfatul meu e sa te concentrezi un pic pe restul partenerului tau, nu pe invelisul acela de cauciuc, vei vedea ca nu e imposibil. deci, nu renunta la prezervativ. multa sanatate1
  •  
    • 2209 mesaje
    1 Iul 2005, 12:19
    0 0
    Metoda calendarului este printre cele mai nesigure. Mergi la un cabinet de Planning si fetele de acolo te vor sfatui intocmai! Ia in calcul diafragma sau metodele injectabile. Iti faci o injectie si 6 luni nu mai ai treaba...
  •  
    • 178 mesaje
    1 Iul 2005, 12:29
    0 0
    Eu zic sa perseverezi mai ales ca ai un partener intelegator.

E o chestie psihica ce poate fi depasita. Trebuie sa nu te mai gandesti ca exista o bariera intre voi. Nu o sa neg ca este mai fenomenal fara dar daca te obinuiesti cu nu simti nici o lipsa. Eu sunt exetrem de multumita asa pentru ca nu trebuie sa inghit hormoni(si nu o sa ma convinga nimeni ca dozele alea infime n-au nici un efect pe termen lung) sau sa-mi inserez ciudatenii in mine.

Incearca cu variantele subtiri sau cu striatii.
  •  
    • 2039 mesaje
    1 Iul 2005, 21:22
    0 0
    Boracha, poti sa-mi dai mai multe informatii in legatura cu injectia aia despre care vorbeai, te rog?
  •  
    • 44 mesaje
    1 Iul 2005, 21:56
    0 0
    da da-ne detalii...k e interesant.. eu cel putin nu am mai auzit pana acum de injectia aia...deci..vreau sa stiu!!!
    spune-ne
  •  
    • 2209 mesaje
    1 Iul 2005, 22:08
    0 0
    Se cheama "metoda injectabila". Este o injectie pe care tzi-o face numai medicul ginecolog. Injectiile sunt diferite, au eficientza deosebita. Adica in functie de injectie, protectia dureaza 6 luni sau mai mult. Te duci din timp in timp si tz-o refaci. Nu stiu mai mult nimic si nu stiu riscurile. Stiu doar ca se deregleaza ciclul menstrual. Cu sigurantza are si efecte secundare, dar eu nu le cunosc. La cabinetele de Planning este un panou mare cu o metoda injectabila pe 2 ani, din pacate nu-i mai stiu numele. Cel mai bine, mergi si vorbeste cu un medic daca esti interesata.
  •  
    • 1101 mesaje
    1 Iul 2005, 22:46
    0 0
    am o cunostinta la care efectele secundare au insemnat 20 de kg in 3 luni...
  •  
    • 2209 mesaje
    2 Iul 2005, 00:25
    0 0
    Am precizat ca nu stiu de riscuri... Dar nu te poti lua dupa ce i s-a intamplat altuia... O prietena mi-a zis "Vaaai, sa nu iei Marvelon. te ingrasi... % kile am pus pe mine intr-o saptamana!" Am luat si nu mi-au crescut decat tzatzele... Deci depinde de corp...Un medic bun te informeaza corect cu privire la riscuri...
  •  
    • 44 mesaje
    3 Iul 2005, 16:41
    0 0
    am citit si eu acum despre metoda injectabila si m-am razgandit.
    Nu este reversibila...daca apar efecte secundare...care sunt o gramada nu mai ai ce face...
    in schimb mai e o metoda in care printr-o operatie iti baga o capsula care te tine timp de 2 ani...si o poti scoate cand vrei...singura chestie e ca dupa ce folosesti asta abia dupa 1 an mai poti ramane insarcinata...
  •  
    • 47 mesaje
    4 Iul 2005, 09:02
    0 0
    ce Dumnezeului va chinuiti cu atitea injectii si operatii?Ramineti draga asa cum sunteti si folositi prezervativul ca e sfint sau pilulele.Eu am luat un an de zile pilule si m-am simtit super si venea ciclul ceas( pina si ora era aceeasi).Terminati cu prostiile!Auzi tu sa-ti mutilezi corpul,sa-ti faci operatie!Doamne fereste!Fiti serioase fetelor!Va pup.
  •  
    • 5 mesaje
    5 Iul 2005, 16:45
    0 0
    sunt de acord cu coriro. incearca niste prezervative subtiri si poate nu vei mai simti doar cauciucul. dar nu inteleg de ce nu poti lua anticonceptionale. exista atatea variante in farmacii sunt sigura ca vei gasi unele care sa nu te afecteze. eu zic sa renunti la prostia cu metoda calendarului sau la cine stie ce injectii.
  •  
    • 44 mesaje
    5 Iul 2005, 19:23
    0 0
    da...oricum cu injectiile alea...nu prea mai vreau sa aud! e naspa!!
    si anticonceptionalele...am luat o data si m-am ingrasat f mult si nu mai vreau sa iau!!!mai am o prietena care de la 50 de kg a ajuns la 80 de la pastile...recomandate de doctor
    oricum acum o fac cu prezervativ desi nu prea imi place dar...incerc sa trec peste....
    merci fetele!