Medic homeopat-ajutati-ma!
-
0 0Spuneti-mi si mie un cabinet homeopatic bun, cel mai bun ! Daca ati fost multumita de vr-un medic si de tratamentul lui(daca a avut efect).
Eu am o dereglare hormonala. Hirsutism si mai nou cu tiroida.Sunt hotarata sa incerc un astfel de tratament pt ca Dianele35 mi-au facut foarte mult rau.
Va rog frumos...si va multumesc!
Si sa nu uit ... aveti idee cat ar costa analizele la un cabinet privat? -
Mai intai din ce oras esti? Eu sunt din Timisoara si aici cunosc un medic la care au fost multe colege de-ale mamei mele cu boli foarte grave si toate sunt sanatoase acum. Pana si boli osoase vindeca... Consultatzia la el costa 500.000 dar in consultatzie erau incluse si ceva ceaiuri. Mama e mare impatimita cu medicina naturista, daca te ajuta cu ceva, ii pot cere mai multe detalii..
-
Ina,eu am fost cu o problema si cu multe sperante la o doctorita homeopat, si am luat punct cu punct tot ce mi-a dat. Dar acestea nu au avut nici un efect. Ce sa zic, poti incerca si un tratament homeopat dar nu-ti face prea multe iluzii.Parerea mea. Consultatia m-a costat 300.000 lei, dar remediile sunt foarte ieftine, citeva zeci de mii.Nu mi-a cerut sa vada nici un fel de analize, a fost mai mult o discutie ca la psiholog.Eu am fost tare dezamagita. Oricum sper sa se rezolve la tine. SUCCES.
-
Homeopatia e un subiect controversat. Exista adepti ai homeopatiei printre pacienti, medici generalisti, farmacisti. Insa marii profesori europeni rad de homeopatie.
Eu citesc ce se publica in ziua de azi (reviste medicale internationale de calitate). Niciodata nu s-a dovedit ca medicamentele homeopate au vreu efect. Au fost teste clinice oarbe (bolnavul si medicul nu stiutratamentul) care au comparat in raceala medicamentele homeopate fata de placebo (tablete care nu contin nimic). In nici un studiu clinic n-a fost nici o diferenta intre medicamentele homeopate si placebo. Exista pacienti multumiti. Insa la 99 % din pacienti raceala se vindeca la fel de bine si fara sa iei nimic.
Pana in ziua de azi, nu s-a dovedit niciodata ca medicamentele homeopate fac mai mult decat un placebo. Puteti incerca. Nu riscati nimic. -
CARMELIA
Niciodata nu s-a dovedit ca medicamentele homeopate fac mai mult decat un placebo (tablete care nu contin nimic). Daca o fi vreun efect, nimeni n-a reusit sa-l dovedeasca si sunt medicamente vechi de zeci de ani. Eu nu zic ca aceste remedii n-au efect ci ca inca nu s-a dovedit acest efect. Multe boli se vindeca fara sa iei nimic. Asta ar putea explica de ce unii sunt multumiti de homeopatie. -
nu-i chiar asa iubita..iti spune cineva care de 10 ani le-a incercat pe toate...medicina clasica, naturista, bioenergie, aloe-vera, argila, acupunctura...si uite ca totusi homeopatia are efecte..de ce??? pt. ca aceasta metoda actioneaza asupra psihicului, ma intai si prin vindecarea piticilor de pe creier se rezolva si vindecarea organelor

..iar in definitiv nici nu ma intereseaza daca a fost acreditata sau nu de "profesorii in medicina" atata timp cat acesti "profesori" m-au lasat sa crap fara sa ma ajute cu absolut nimic... -
De acord cu carmelia.
Medicii "normali" nu mi-au facut nimic 2 ani...aaa ba da, m-au indopat cu medicamente care mai rau mi-au facut.
Si ete ca homeopatu' m-a pus pe picioare in 4 luni.
Adriamoro, tratamentul homeopat da rezultate in timp, daca tu ai luat remediul o luna si nu ai mers in continuare la consultatii e normal ca nu ai vazut ameliorari.
Sau poate nu a fost medicul bun, exista si homeopati mai putin priceputi.