pt candida

•  
    • 93 mesaje
    24 Iun 2005, 09:58
    0 0
    am terminat un tratament cu ovule de 400 mg(o data pe zi)stie cineva daca trebuia repetat?
  •  
    • 451 mesaje
    24 Iun 2005, 10:11
    1 0
    In mod normal nu trebuie repetat. Sa speram ca tratamentul a avut efect si nu revine.
    In caz de esec, va trebui laut, odata cu ovulele si ceva pt candida din intestin care te poate reinfecta. Pt candidoza intestinala se poate lua MICONAZOL comprimate de inghitit. Nu se absoarbe. Are efect doar in intestin. Atentie, MICONAZOL are contraindicatii si interactiuni cu alte medicamente luate simultan.
    Daca si asa esueaza, solutia e un tratament general cu tablete, de exemplu NIZORAL. NIZORAL are contraindicatii si interactiuni cu alte medicamente luate simultan.
  •  
    • 647 mesaje
    24 Iun 2005, 16:00
    0 0
    de candidoza intestinala era vorba?aia cum o depistezi,cum se manifesta?candidoza vaginala stiu ca se trateaza greu ,adica recidiveaza f frecvent.Am inteles ca dc reduci drastic dulciurile,in special tot ce contine zahar rafinat,ai mai mari sanse sa scap de ea,ceva cu alcalinitatea sangelui parca
  •  
    • 451 mesaje
    24 Iun 2005, 19:54
    0 0
    Nu cred ca regimul fara dulciuri ajuta la ceva.
    E posibil ca cele care au condidoza vaginala sa aiba si candidoza intestinala in urma unui tratament cu antibiotice. Asta pote fi una din cauzele faptului ca ne tratam cu ovule vaginala iar apoi candidoza apare din nou caci ne contaminam sigure datorita infectiei intestinale.
    N-are rost sa cheltuiesti o gramada de bani pt a diagnostica o candidoza intestinala (examenul scaunului de catre un bacteriolog).
    In schimb, in caz de secretie vaginala, examenul secretiei vaginale la microscop e indispensabil pt un tratament corect.
    In caz de candidoza vaginala recidivanta ( care reapare) se recomanda sa iei ovule plus o decontaminare digestiva cu :
    - NYSTATINE comprimate 7 zile
    - sau MICONAZOL comprimate 10 zile (are interactiuni si contraindicatii)
    - ....
    Aceste medicamente nu se absorb, actioneaza doar in intestin.
    Daca si acest tratazment esueaza, un tratament general cu tablete, la recomandarea medicului -Nizoral sau Triflucan (au contraindicatii si interactiuni cu alte medicamente).
  •  
    • 647 mesaje
    25 Iun 2005, 09:30
    0 0
    esmeralda tu esti doctora sau asa ceva? ca stii tot felu de nebunii am vazut....
  •  
    • 451 mesaje
    25 Iun 2005, 14:43
    0 0
    Sunt farmacista.
  •  
    • 2 mesaje
    8 Dec 2015, 12:18
    0 0
    esmeralda2005 said:Nu cred ca regimul fara dulciuri ajuta la ceva.
    E posibil ca cele care au condidoza vaginala sa aiba si candidoza intestinala in urma unui tratament cu antibiotice. Asta pote fi una din cauzele faptului ca ne tratam cu ovule vaginala iar apoi candidoza apare din nou caci ne contaminam sigure datorita infectiei intestinale.
    N-are rost sa cheltuiesti o gramada de bani pt a diagnostica o candidoza intestinala (examenul scaunului de catre un bacteriolog).
    In schimb, in caz de secretie vaginala, examenul secretiei vaginale la microscop e indispensabil pt un tratament corect.
    In caz de candidoza vaginala recidivanta ( care reapare) se recomanda sa iei ovule plus o decontaminare digestiva cu :
    - NYSTATINE comprimate 7 zile
    - sau MICONAZOL comprimate 10 zile (are interactiuni si contraindicatii)
    - ....
    Aceste medicamente nu se absorb, actioneaza doar in intestin.
    Daca si acest tratazment esueaza, un tratament general cu tablete, la recomandarea medicului -Nizoral sau Triflucan (au contraindicatii si interactiuni cu alte medicamente).

•  
    • 2 mesaje
    8 Dec 2015, 12:19
    0 0
    Buna ziua! Pot lua Miconazol si pentru candidoza oro-faringiană ?
  •  
    • 21 mesaje
    20 Dec 2015, 20:47
    0 0
    Buna,

Atunci cand cineva se confrunta cu candidoza (cresterea in exces a acesui fungus) se impun cateva masuri in ceea ce priveste dieta si stilul de viata.
    De obicei persoanele care au de a face cu aceasta ciuperca necesita mai multa apropiere de natura, in sensul efectuarii de exercitii fizice in natura, expunerea la soare, expirarea de aer curat din zone cu vegetatie (padure, parcuri).
    Pe langa aceste recomandari deosebit de importanta este dieta , din care este bine sa se excluda zaharul, painea alba, carnea de porc, muraturile, alcoolul si, in general ,alimentele care fermenteaza.

Cele mai eficiente produse naturiste sunt lucerna , pau d'arco, oregano salbatic, tea tree, acidul caprilic.

De asemenea trebuie crescuta imunitatea prin administrarea unor produse specifice.

Pentru ca tratamentul sa aibe efectul scontat, va trebui sa fie personalizat.

Adrian Udrea- fitoterapeut, nutritionist
    plantevindecatoare@gmail.com
    http://terapienaturala.blogspot.ro
  •  
    • 2 mesaje
    30 Dec 2015, 22:44
    0 0
    Cel mai sigur igiena intima riguroasa, un stil de viata sanatos, si de mers la doctor pt tratament, nu dupa ureche
  •  
    • 414 mesaje
    1 Ian 2016, 09:43
    0 0
    Wildflower90 said:Cel mai sigur igiena intima riguroasa, un stil de viata sanatos, si de mers la doctor pt tratament, nu dupa ureche

Wouuuu  n-am  stiut...  ce  frumos...