Abstinenta
-
0 1Stiti ce efecte poate avea abstinenta la femei perioade indelungate, mai multi ani de exemplu?
E pericol pentru sanatate?
Sunt dereglarile hormonale efectul ei si ce sa facem? -
Stiu ca sexul cu cat e practicat pana mai tarziu in viatza, cu atat e mai sanatos pt. corpul si mintea femeii. Sunt multe afectiuni (dureri de cap, dureri de spate, stari de nervozitate...etc) carora, ca tratament li se recomanda o viatza sexuala activa. Insa nu stiu ca lipsa sexului sa produca vreo boala. Doar cosuri pe fatza!
-
DA - incercati, daca nu ne credeti pe noi, astea, patitele.
lipsa=1. insuficienta luteala (progesteron scazut, estrogen mare)=2. chisturi ovariene=3. noduli la sani
(in ordinea asta. adica cine are noduli la sani, sa bage la cap ca mai intai a facut chisturi ovariene)
carme, 3 noduli am - acum 2 luni stiam doar de unul...
baga-mi-as...
(as vrea i
dar n-am de unde, ca dumnealui face ore suplimentare... vine acasa dupa 9, mananca ce-i pun in fata si adoarme la tv, cu capul pe catea -
..r-ar ea de democratie si patroni nehaliti... -
Si daca nu poti face sex ci numai dragoste, asta implicand un sentiment...ce-i de facut? Fiindca nu vad pe nimeni de care sa ma indragostesc...Sportul, bucuria luata din alte aspecte ale vietii n-ar putea sa ne ajute? Hai fetelor, suntem atat de destepte!Doar n-am depinde acum de asta!Trebuie sa gasim ...solutia!
-
Mai,am si io niste intrebari tampite(deh ,sunt blonda ce sa faci...)Io nu inteleg ce legatura are faptu ca ti-o tragi cu estrogenu si progesteronu,si apoi...dc ti-o tragi si n-ai orgasm se mai pune sau nu la reglarea hormonala,si inca...dc ti-o faci cu mana ta...
aia in ce categorie intra,ajuta sau nu? 
Pana una alta io nush ce sa fac...abstinenta cauzeaza cancer la san,dc schimbi multi barbati faci cancer de col( apropo,cati inseamna multi ca nu se specifica niciunde,sa stiu cand sa ma opresc?
),si pe mine gandu la casatorie si la "rutina" cu acelasi om 50 de ani de-acu incolo ma inspaimanta de-a dreptu,ca mi-s tinerica inca....
deci...care-i calea de mijloc,exista asa ceva???