Abstinenta

•  
    • 235 mesaje
    23 Iun 2005, 20:24
    0 1
    Stiti ce efecte poate avea abstinenta la femei perioade indelungate, mai multi ani de exemplu?
    E pericol pentru sanatate?
    Sunt dereglarile hormonale efectul ei si ce sa facem?
  •  
    • 44 mesaje
    23 Iun 2005, 22:08
    1 1
    Din cate stiu eu abstinenta nu dauneaza sanatatii fizice ci mai mult dauneaza bunastarii si sanatatii mentale a unei femei.Dar fiecare femeie are propriul nivel de toleranta si daca tu vrei cu adevarat sa te abtii, vei reusi
  •  
    • 2209 mesaje
    24 Iun 2005, 00:05
    1 0
    Stiu ca sexul cu cat e practicat pana mai tarziu in viatza, cu atat e mai sanatos pt. corpul si mintea femeii. Sunt multe afectiuni (dureri de cap, dureri de spate, stari de nervozitate...etc) carora, ca tratament li se recomanda o viatza sexuala activa. Insa nu stiu ca lipsa sexului sa produca vreo boala. Doar cosuri pe fatza!
  •  
    • 1151 mesaje
    24 Iun 2005, 14:24
    2 0
    din cate am auzit s-ar putea sa existe o legatura intre aparitia chisturilor si lipsa de activitate sexuala .
  •  
    • 11438 mesaje
    24 Iun 2005, 14:38
    2 1
    cum nu, mai fetelor??? cancerul de san...
    de la lipsa, te dereglezi hormonal, estrogenul creste...o sa ai exces de foliculina..adica noduli pe sani si de aci nu-i decat o mica treapta pana la cancer...
  •  
    • 1303 mesaje
    24 Iun 2005, 18:47
    1 1
    carmelia, daca ar fi asa, toate calugaritele ar muri de cancer
  •  
    • 285 mesaje
    24 Iun 2005, 20:36
    1 0
    .
  •  
    • 9835 mesaje
    24 Iun 2005, 20:46
    0 0
    DA - incercati, daca nu ne credeti pe noi, astea, patitele.
    lipsa=1. insuficienta luteala (progesteron scazut, estrogen mare)=2. chisturi ovariene=3. noduli la sani
    (in ordinea asta. adica cine are noduli la sani, sa bage la cap ca mai intai a facut chisturi ovariene)

carme, 3 noduli am - acum 2 luni stiam doar de unul...

baga-mi-as... (as vrea i dar n-am de unde, ca dumnealui face ore suplimentare... vine acasa dupa 9, mananca ce-i pun in fata si adoarme la tv, cu capul pe catea -
    ..r-ar ea de democratie si patroni nehaliti...
  •  
    • 46 mesaje
    24 Iun 2005, 22:28
    2 0
    Si daca nu poti face sex ci numai dragoste, asta implicand un sentiment...ce-i de facut? Fiindca nu vad pe nimeni de care sa ma indragostesc...Sportul, bucuria luata din alte aspecte ale vietii n-ar putea sa ne ajute? Hai fetelor, suntem atat de destepte!Doar n-am depinde acum de asta!Trebuie sa gasim ...solutia!
  •  
    • 451 mesaje
    24 Iun 2005, 22:36
    0 1
    DONNA
    Sper ca nu-i nimic grav cu nodulii.
    Si al meu lucreaza, mananca si doarme.
  •  
    • 451 mesaje
    24 Iun 2005, 22:39
    0 0
    Nu cred ca pentru toate femeile de daunatoare abstineta. Insa am avut de a face cu femei cam tulburate din cauza asta: dificile, geloase.....
  •  
    • 9835 mesaje
    24 Iun 2005, 23:27
    1 0
    Astea nu sunt ticneli de la hormoni, ci de la probleme de care s-au ciocnit in viata.
    De la frustrari apar nervozitatea, isteria etc...
  •  
    • 647 mesaje
    25 Iun 2005, 09:26
    1 1
    Mai,am si io niste intrebari tampite(deh ,sunt blonda ce sa faci...)Io nu inteleg ce legatura are faptu ca ti-o tragi cu estrogenu si progesteronu,si apoi...dc ti-o tragi si n-ai orgasm se mai pune sau nu la reglarea hormonala,si inca...dc ti-o faci cu mana ta... aia in ce categorie intra,ajuta sau nu?
    Pana una alta io nush ce sa fac...abstinenta cauzeaza cancer la san,dc schimbi multi barbati faci cancer de col( apropo,cati inseamna multi ca nu se specifica niciunde,sa stiu cand sa ma opresc? ),si pe mine gandu la casatorie si la "rutina" cu acelasi om 50 de ani de-acu incolo ma inspaimanta de-a dreptu,ca mi-s tinerica inca....
    deci...care-i calea de mijloc,exista asa ceva???
  •  
    • 2209 mesaje
    25 Iun 2005, 10:00
    1 0
    Si eu fac rar...si noduli am la san, dar nu de la viatza sexuala haios "administrata" ci de la anticonceptionale. Am fost la medic nu am nici chisturi ovariene, nici cancer la san....
  •  
    • 144 mesaje
    25 Iun 2005, 22:02
    2 0
    nu stiu daca intradevar abstinenta produce toate aceste nenorociri dar am avut parte de f, multa si am si noduli am avut si ovare polichistice si uter fibromatos