Abstinenta.E adevarat sau e nascocire?

•  
    • 147 mesaje
    23 Iun 2005, 12:46
    0 0
    Sunt barbati care spun ca se simt rau dpdv biologic daca nu fac sex o perioada de timp.In ce sens se simt rau?E adevarat ce spun sau e nascocire de a lor sau exagerare?

Va intreb pe voi ca am mai mare incredere in eve decat in adamii care mi-au spus asta

Va pupacesc
  •  
    • 257 mesaje
    23 Iun 2005, 13:02
    0 0
    abstinenta sexuala la barbati nu e asa grava cum spun ei...(barbatii oricum se plang din orice)
    doar ca vor cumula si mai multa energie (vorbesc de cei sanatosi dpdv sexual) si devin mai agitati, daca nu stiu sa-si controleze simturile.
    in nici un caz nu vor innebuni, nu li se umfla nimic, nu vomita, nu tusesc, (ultimele sunt aberatii ca sa exemplific mai bine...)
    desi tudor arghezi a scris o poezie, pe nume "strechea" adica nebunia care da peste barbati daca sunt privati de viata sexuala, asta nu inseamna ca este si adevarat.
    si oricum, ei o au pe prietena lor fidela, "manuela", pe care 99pct o folosesc indiferent ce ne spun ei noua...
  •  
    • 2209 mesaje
    23 Iun 2005, 18:48
    0 0
    Nu se simt mai rau ca noi, femeile, doar ca ei exagereaza... Si sa fim seriosi, dupa o perioada mai lunga de "pauza" tzie tzi-e rau fizic..?
  •  
    • 147 mesaje
    23 Iun 2005, 18:50
    0 0
    Dar ei zic ca sunt diferiti de noi si ca simt nevoia asta altfel.Si mie mi s-a parut cam ciudat sa aud ca au discomfort fizic.Adik tot nu inteleg cum se pot simti rau dpdv biologic.Sa ne lamureasca
  •  
    • 2209 mesaje
    23 Iun 2005, 18:52
    0 0
    Daaa... sunt atata de diferitzi incat le e rau fizic...fix! Sunt abureli, daca era adevarat era o chestiune stiuta si valabila la totzi barbatzii, nu doar la unu` mai "pofticios" asa de felul lui...