Sunt oare de vina?
-
24 Mai 2002, 18:290 0Dragele mele doamne vreau sa va intreb,pentru ca nu am prea multa experienta,de ce nu pot avea un copil,chiar daca am incercat de foarte multe ori cu sotul meu,iar doctorul nu stie?pote fi o chestie cerebrala pe care femeile o pot controla sau el nu este destul de.....apt?
-
25 Mai 2002, 00:29Nu cred sa aiba legatura cu ceva cerebral, poate doar stresul sa influenteze cumva negativ aparitia unei sarcini. Sa nu te superi dar de cele mai multe ori femeile au o problema medicala si de aceea nu se intimpla nimic. Mai bine du-te la un ginecolog si fa o consultatie amanuntita si apoi daca la tine e totul in regula, atunci urmeaza la control sotul (dar nu la ginecolog ci probabil la urolog, dar nu stiu sigur!). E pacat sa stati sa asteptati degeaba.
-
25 Mai 2002, 01:17Belga,poti avea trompele infundate,poti fi stresatå sau partenerul tåu nu are spermå de bunå calitate.Ai så rizi dar dacå are mai putin de 50 000 de spermatozoizi pe ml sansele sint 50% si de sint 20 000 la ml este steril.Cel mai bine este så vå duceti så vå faceti un control medical amindoi si de nu aveti nici un bai aduci vå trebuie odihnå fizicå si psihicå.
-
25 Mai 2002, 07:32belga,
ia un belgian sa te >f u t a<, poate asa faci si tu un copil !
dar daca vrei neaparat, poti gasi vreun cersetor roman de pe acolo.....!!! -
25 Mai 2002, 11:19Asearå fiind prea tirziu am omis citeva zerouri la cifrele mele.Båebatul ca så fie apt de fåcut copii trebuie så aibå 100 milioane spermatozoizi per mililitru,la 50 milioane/ml sansele sint 50% iar la 20 milioane/ml este deja steril.Nu stiu dacå acolo unde stai se fac astfel de controale dar ar trebui så te interesezi.Poate ovarele tale nu functioneazå la capacitatea normalå si nu se pot fecunda pe cale naturalå.Ca så-ti scoti din minte nenumåratele intrebåri duceti-vå amindoi si fåceti-vå cite un control minutios.