Vreau sa slabesc repede !!!

•  
    • 214 mesaje
    20 Mai 2002, 03:17
    0 0
    Ajutor!Trebuie sa slabesc repede.Cine ma poate ajuta?A venit vara si nu ma mai incape nimic.Ce ma fac?Am renuntat complet la dulciuri si la masa de seara servita dupa ora 19.00.Ce pot sa fac?Multumesc mult ...si nu rideti va rog !!
  •  
    • 136 mesaje
    20 Mai 2002, 09:56
    0 0
    ai inceput bine.......si eu am aceeasi problema. incearca si tu cura aia de orez, o cana de orez foerbi fara sare fara nimik, si il papi o zi intreaga, doar orez, poti sa trisezi cu un mar doua, si o tii asa 4 zile si ....atat, in 4 zile ai sa papi doar 1kg de orez si se slabeste pana la 5 kg, dar mai sigur 1 kg pe zi.
    eu am incervat cura asta....dar nu m putut sa ma tin de ea.....tentatii culinare prea.........
    dar am auzit multe persoane care au tinut-o ca da rezultate, chiar si la cele cu metabolism lent....slabesc si ele cam 3 kg.
    incearca si sa-mi zici daca la tine da rezultate
  •  
    • 413 mesaje
    20 Mai 2002, 15:13
    0 0
    Cu cit slabesti mai repede cu atit te ingrasi la loc mai repede.
  •  
    • 752 mesaje
    20 Mai 2002, 19:34
    0 0
    asa este sobo.
  •  
    • 960 mesaje
    20 Mai 2002, 20:23
    0 0
    bluelady:
    mult s e x !!!
  •  
    • 413 mesaje
    20 Mai 2002, 23:56
    0 0
    Bleulady, nu te lua dupa toti prostii, mai ales dupa rebuturile sociale tip POPO-Prostul (alias dacia)- daca o nadusi el de groaza cind o ia sub coada, nu inseamna ca toti sint ca el!
  •  
    • 214 mesaje
    24 Mai 2002, 09:54
    0 0
    Multumesc pt sfaturi.Chiar si tie Dacia-andrada...dar sint cazuri cind te poti ingrasa de la atita sex cum spui tu...
  •  
    • 136 mesaje
    24 Mai 2002, 10:47
    0 0
    SOBO, se putea sa nu zici tu ceva? e adevarat ce zici tu, dar ea vrea sa scape de kg repede, mai departe depinde de ea cum le pastreaza.
    BLULADY incearca cura la mine a dat rezultate mai mult decat incantatoare........
    acum pap dar cu grija
    in primul rand nu mai mananc asa mult, mi-a pierit pofta aia de rontait tot timpul.
  •  
    • 413 mesaje
    25 Mai 2002, 00:38
    0 0
    Ma rog Alinutae, cum adica "se putea sa nu zic eu ceva?!" - vezi sa n-o iau prea personal, ca noi am mai avut divergente pe seama faptului ca tie nu iti conveneau raspunsurile mele. Treaba ta nu e sa imi comentezi mie ideile ci sa dai tu unele mai inteligente daca esti in stare! Se prea poate ca modul meu de viata carnivor sa nu se potriveasca cu cel vegetarian al tau dar eu nu te-am atacat de-adevaratelea niciodata. Asa ca ori ne acceptam asa cum sintem fiecare (asa zic eu), ori o sa ne tot dam peste nas de fiecare data (cum faci tu). Alegerea iti apartine!
  •  
    • 960 mesaje
    25 Mai 2002, 07:35
    0 0
    waw,
    e noapte, e tarziu si sobo n-are somn !!!
    sobo, nu i s-a "sculat" lu' barbatu-tau ?
    du-te pe strada daca esti ca o floricica in calduri !!!
    sau baga-ti un bat in >p i z d a<
  •  
    • 6 mesaje
    25 Mai 2002, 11:44
    0 0
    Mi se pare ca unii sunteti cam neseriosi si vorbiti si vulgar si urit ceea ce zic eu ca nu se face bine (mai ales ca e vorba de un forum)
    Daca va place acest mod de abordare a unei probleme,mergeti fratilor pe maidan si manifestati-va .
    BLEULADY a pus in discutie o problema f serioasa la care a sperat sa primeasca un raspuns sau o parere pe masura asa ca eu zic ca s-ar potrivi un alt fel de abordare a discutiei.Hai sa luam exemplu de la.wwwculinar.ro (cine e interesat sa-l viziteze)
    Draga Bleulady sa stii ca problema ta se poate rezolva cu putina ambitie, cu putina ordine in modul de a gati si a asocia alimentele,si cu calm (fara a-ti face o problema stresanta in familie)
    Nu te infometa ci incearca sa maninci cit mai multe alimente sarace in hidrati de carbon deci evita pastele fainoase,cartofii,fasolea boabe.Maninca multe salate,gateste ciorbe cu legume multe,nu asocia carnea cu cartofii,gateste numai cu ulei si acesta fara colesterol,maninca mai mult carne de pui ,peste,vita,si mai putin porc si gateste-o mai mult sub capac sau gratar sau invelita in folie,maninca piine graham sau cu multicereale.Incearca sa-ti faci un program de mese ordonat(nu sari in nici un caz peste masa de dimineata si aceasta poate sa fie chiar mai copioasa)
    iar cea de seara sa nu depaseasca ora 18 si sa fie alcatuita din ;fie numai lactate cu procent scazut de grasime,fie numai fructe.
    Incearca sa inlocuiesti dulciurile cu inlocuitori(sunt tot felul de produse pe care le poti folosi)si f importanta e miscarea(mersul pe jos,innot,mersul pe bicicleta,iar daca stai la etaj urcatul scarilor)
    Iti doresc rabdare si succes
    pa pa
  •  
    • 413 mesaje
    25 Mai 2002, 19:18
    0 0
    Draga gagalice, aici nu se vorbeste vulgar, cu o sigura exceptie, cind vezi ceva postat de asa numita dacia-andrada, pur si simplu mergi mai departe fara sa-i citesti ineptiile. Asa facem toti, si din cind in cind il mai si boicotam, ca poate o-m scapa de pleava (am uitat sa-ti spun ca nu e femeie dar nici barbat ca e pe invers).
  •  
    • 960 mesaje
    26 Mai 2002, 01:51
    0 0
    vorbeste sobo, mancatoarea de >c a c a t< !!!
    sobo, mai spala-te si tu pe dinti !
    clateste-te cu pishatul meu !!!
  •  
    • 960 mesaje
    26 Mai 2002, 01:51
    0 0
    vorbeste sobo, mancatoarea de >c a c a t< !!!
    sobo, mai spala-te si tu pe dinti !
    clateste-te cu pishatul meu !!!
  •  
    • 413 mesaje
    26 Mai 2002, 22:59
    0 1
    ce faci popo, delirezi, vezi ca s-ar putea sa faci infarct daca mai butonezi asa ca dementul in nestire!
  •  
    • 214 mesaje
    27 Mai 2002, 00:46
    0 0
    Chiar asa nu te poti abtine deloc? ?
  •  
    • 136 mesaje
    27 Mai 2002, 10:36
    0 0
    sobo, sa stii ca eu nu sunt rea mai si nici certareata pur si simplu imi place sa am persoane care sa ma "stimuleze", mie chiar imi place sa iti scriu, nu comentez, da nu are rost sa explik, pentru mine e plakut ca cineva ma mai si contrazice........
    inca ceva, te rog sa nu mai zici de carnivori si veetarieni, e un mod de viata sanatos dar eu nu ma incadrez exact ca pap si peste si lactate si oua, doar carnea o evit.......
  •  
    • 68 mesaje
    30 Mai 2002, 17:43
    0 0
    Draga anna_01 , please, da-mi mai multe amanunte despre cura de orez! Te rog mult!
    Si cealalta cu mancatul din 2 in 2 ore? Te pup!
  •  
    • 2 mesaje
    11 Iun 2002, 13:55
    0 0
    de ce nu incerci cu supa de varza, intr-o saptamana slabesti cam 5-6 kg
  •  
    • 1101 mesaje
    11 Iun 2002, 15:26
    0 0
    am tot auzit de regimul asta cu supa de varza.poate cineva sa imi spuna in ce consta?
    pentru cele care vor niste regimuri de slabit incercate (si niste sfaturi) am gasit acum o saptamana un site facut de o romanca plecata din tara.Asa ca exista si o varianta in Romana.Ea a slabit de la 105 la 77 kg. Adresa este www.weight.addr.com.
    Acum 3-4 ani am slabit si eu 20 de kg (pe care le acumulasem in alti 4 ani)Cel mai mult m-au ajutat formulele de autosugestie si un regim propriu.daca te intereseaza da-mi de veste!Mult succes!