Constipatia
-
0 0VA ROG SA-MI DATI UN TRATAMENT PENTRU CONSTIPATIE CRONICA.MULTUMESC
-
Cred ca in primul rand ar trebui sa-ti supraveghezi dieta.Incearca sa consumi multe fructe ,lactate si bea mai multe lichide ca de obicei.Daca problema persista si asa inseamna ca e ceva cronic si ar fi cazul sa vizitezi un medic de specialitate.Ei bine ai mai putea sa dai si o raita prin farmacii si sa ceri sfatul farmacistului respectiv.
-
Consuma prune si caise uscate,iaurt cu Bifidus Essensis,multe fructe proaspete,ulei de masline,mamaliguta,paine neagra sau integrala,fulgi de ovaz,paste fainoase,soteuri de legume.
Evita ciocolata,cascavalul,bananele si pilaful de orez,consuma cat mai putina carne si mezeluri,cat mai putine alimente conservate. -
Eu iti recomand ceaiul de soc combinat cu papadie,coada soricelului,
galbenele .O cana dimneata pe stomacul gol ,neindulcit .Seara poti sa bei
iaurt ,sana.Exista in farmacii Rixative (un gem facut din frunze de sena ),
Rhamnolax .Si ,asa cum ti-au spus si alte eve ...graham ,nu este indicat sa
mananci paine proaspata alba ,e buna a doua zi painea .Sau daca poti cat mai
putina si numai intermediara sau graham .Cat mai multe legume si cruditati,
fructe.Cafeaua daca bei o poti indulci cu miere ...e mai laxativa .Sanatate ! -
te inteleg perfect! De acelasi lucru suferem si eu pana acum 3 luni si de atunci stau fericita "pe tron" in fiecare dimineata.chestia cu cafeaua de dimineata e aiurea. Chinuie-te sa maninci in fiacare dimineata! Apoi treci la cafea. Constipatia,dupe cum stim,ne creeaza si altfel de probleme. Incerca sa-ti dezintoxici organismul. Probabil ca metabolisul e de vina.Schimba-l! Renunta la grasimi,la mancaruri condimentate,la alcool,la ciocolata,in general,la tot ce surexciteaza organismul. Da-i o mancare mai usoara! Si bea ceai cat poti de mult.Indiferent de care,mai putin de menta,dar incerca sa cumperi ceaiuri din piata,si nu la pliculet.Sunt mai eficiente. Mult noroc!
-
exemplu:
duminica seara, incalzesti intr-un
ibric cam o cana de lapte
adaugi o lingurita de miere de albine si o lingura cu varf de tarate din grau
atentie: compozitia nu se fierbe
dupa ce se raceste, se pune la frigider
a doua zi dimineata de incalzeste si se bea pe stomacul gol
vei avea scaun la 24 de ore dupa ce bei laptele.
f important: in timp, se rezolva problema constipatiei...adica organismul intra in acest ritm
de asemenea, spre deosebire de pilulele laxative, tratamentul nu provoaca crampe sau senzatii neplacute.
Succes. -
EU AM SUFERIT DE CONSTIPATIE CRONICA SI AM URMAT ACEASTA CURA CU TARATE DE GRAU.
Puneti-le la congelator cernute mai intai si apoi folositi-le cu incredere.
TREI LINGURI DE TARATE INTR-O CANA SI UMPLETI-O CU LAPTE BATUT. IN TREI ORE ARE EFECT 100%.
Trebuie mentionat ca aceste tarate contin toata gama de vitamine B. Este foarte important pentru organism. Regleza metabolismul mai ales pentru femei mai in varsta.
Incercati / si o sa va convingeti sinvgure. O SA AVETI UN TEN DE INVIDIAT.
MULT SUCCES. -
Bea seara o cana cu ceai caldutz de crushin..dar deja cred ca ai testat si asta..functioneaza la sigur..pacat k nu e indicat sa se consume de prea multe ori..insa ceaiul de slabit de la naturavit...planta..vrac..este adevarat!...
..plus k banuiesc k ai probleme si cu greuntatea de la constipatzie...de obicei asa s intampla...ceaiul asta e perfect!..
-
eu de mult timp ma stiu cu asemenea probleme... de la efortul pe care il fac atunci cand sunt pe "tron", m-am procopsit cu o gastro-duodenita... un tratament care la mine a dat rezultate a fost o cura de vreo 3 saptamani cu ceai de crusin... seara, imi faceam un decoct din crusin, il beam fara zahar si dimineata baia era a mea... nu in sensul ca nu mai rezistam, dar nu puteam pleca la servici fara asta... si oricum depinde de organismul fiecarei persoane... la mine are efect cafeaua... nu sunt o bautoare inraita dar e de ajuns sa iau cateva guri dimineata si sunt gata... poate nu are efect la persoanele care obisnuiesc sa bea cafea... sper sa-ti fie de folos... multa sanatate
-
Eucarbon este un medicament destul de nou contra constipatiei. Este complet natural. Se gaseste si la noi.
Pentru detalii, mergi pe:
http://www.eucarbon.at/Publications/normal/Rumaenisch/Studie.htm
(scoate spatiile goale, daca apar)
Cumnatul meu locuieste in Canada. A aflat despre medicamentul asta de pe internet, s-a consultat cu medicul lui, si apoi m-a rugat sa i-l procur, pentru ca acolo nu se gaseste. Rezultatele au fost foarte bune (a facut tratamentul de 3 saptamani), desi la el constipatia era destul de grava (scaun la 3-4 zile, dureri abdominale, hemoroizi...).
Sanatate! -
si mama mea ar constipatie cronica.am incercat toate metodele posibile.cu tratemente din romania si din state de la sora mea.si cam degeaba.la mama mea este foarte important faptul ca nu bea apa.incercam mereu sa-i amintim ca trebuie sa bea apa.si o sunam ca sa-i aducem aminte.am citit ca tratamentul cu vitamina C a dat rezultate minunate.si o sa-l aplicam si noi cat de curand.1000 miligrame de vit.c in fiecare zi pana simti ca se rezolva problema.oricum nu are cum sa-ti faca rau si cam toti avem deficienta de c.merita incercat.
-
NISTE REMEDII CONTRA CONSTIPATIEI FOARTE EFICIENTE:
1. O LINGURA MARE DE MIERE DIMINEATA PE STOMACUL GOL SI O CANA DE APA (NU SE MANANCA DEJUNUL DECAT DUPA O ORA)
2. SE MANANCA SMOCHINE CONFIATE, USCATE - 10-12, SE BEA APA (IN 2-3 ORE SAU CHIAR MAI PUTIN LA MINE ARE EFECT)
3. SE BEAU CEI 2 LITRI DE APA ZILNICI NEAPARAT
4. SE CONSUMA SEMINTE DE DOVLEAC, FLOAREA SOARELUI, FULGI DE GRAU, PORUMB, SECARA IN LAPTE SEARA SAU DIMINEATA
EU SUNT SIGURA CA VEI REUSI CU ACETE REMEDII, TINE-MA LA CURENT!! -
Taratele de grau le iau dimineata pe stomacul gol. Dupa o ora poti manca.
Problema cu tenul ca ti-l face frumos de la tarate este adevarat si de ce am spus aceste lucruri> pai este simplu. Odata cu constipatia tenul se irita de la foarte multe toxine provenite din cauza constipatiei. Taratele curata intestinele (ca o matura le curata) si nemaifiind toxine acumulate - constipatia - fata (tenul se curata) devine mai luminoasa, fasra pete sau iritatii.
Acum sper ca ai inteles.