vreau si eu un raspuns!

•  
    • 1 mesaje
    23 Iun 2005, 00:13
    1 0
    buna!eu sunt f noua pe aici...dar am vazut k pot intreba cu incredere.eu sunt virigina si prietenul meu mi-a spus k ma poate dezvirgina si cu degetul e adevarat (pentru k deocamdata eu nu vreau sa fac sex cu el).
    si e adevarat ca daca faci sex in timpul menstruatiei nu sunt sanse sa ramai insarcinata?
    astept raspunsurile voastre. pupici
  •  
    • 9 mesaje
    23 Iun 2005, 00:23
    0 0
    dak esti cumva sportiva himenul e mai elastic dar tot se rupe la introducerea unui deget!nu stiu f sigur,da yo crek te poate dezvirgina cu degetul!nici yo nu mi-am inceput viata sexuala de mult timp,dar cu degetul am inceput si noi...ma durea destul de tare cu toate k o luam incet...incet pana a incaput intreg degetul!a durat cateva luni tot asa pt k ma durea!nush pe tine dak nu te doare!yo crek k atunci se produce dezvirginarea!nu am sangerat(yo sunt sportiva) nici atunci nici la penetrare,doar f putin knd m-a lovit din greseala!nu stiu exact care a fost momentul propriu-zis al dezvirginarii dar presupun k pe moment ce intra un deget...apoi 2.... e clar dezvirginare!
    cat despre partea cu facutul dragostei in timpul menstruatie EXISTA sanse sa ramai insarcinata insa mai mici da exista!! yo nu m-am riscat niciodata si nici nu crek as avea curajul....
    bafta
  •  
    • 432 mesaje
    23 Iun 2005, 00:25
    0 0
    Da' nu inteleg de ce trebuie sa te dezvirgineze cu degetul...Din cate stiu, himenul poate avea forme diferite si ca unele virgine chiar pot folosi fara probleme tampoane intravaginale. Totusi, probabil ca e nevoie de ceva presiune ca sa se rupa si nu-mi explic de ce ar incerca asta cu degetul. Sa incerce mai bine altceva. Majoritatea femeilor au orgasm clitoridian si mai putin orgasm vaginal. Asta in conditii normale...Felicitari pentru ca stii ce vrei!
  •  
    • 635 mesaje
    23 Iun 2005, 09:15
    0 0
    Cu dezvirginatul nu ma pronun, dar in legtura cu a doua intrebare fii linistita, in timpul menstrei NU poti ramane insarcinata. Nu ai cum, este tocmai perioada in are ovulul iti este eliminat de organism. E mort, nu mai mai exista sansa sa ramai insarcinata.

Totusi unii spun ca nu e cea mai favorabila perioada pentru sex...asta din motive igienice. Asta ramane la aprecierea fiecareia.