pozitii dureroase

•  
    • 9 mesaje
    22 Iun 2005, 23:28
    0 0
    recunosc ca mi-e putin teama sa deskid acest subiect....sigur multe imi vezi spune sa consult un ginecolog...stiu asta! insa as vrea altceva de la voi...dak este posibil!....in unele pozitii ca de exemplu "pe la spate" toate varietatile am dureri abdominale..inkt nu mai putem continua in acea pozitie!imi dati o sugestie..??? o parere?!...ceva!!!!
  •  
    • 432 mesaje
    23 Iun 2005, 06:29
    0 0
    Tu chiar ai chef sa faci acrobatii in pat, sau ai ramas setata asa?
  •  
    • 11438 mesaje
    23 Iun 2005, 08:51
    0 0
    balbina, iubita...e normal sa fie asa, atata timp cat in anumite pozitii penisul intra mai profund
    ai dureri abdominale din cauza ovarelor...si acu ai de-a face cu 2 chestiuni: ori baiatul o are prea lunga ..ata ete...n-ai ce face, se mai intampla si la case mai mari .....ori ai tu, iubita chiste pe ovare...sau anexita si atunci...directia doctor...
    hai, du-te la gineco si vezi ce si cum
  •  
    • 432 mesaje
    23 Iun 2005, 09:13
    0 0
    Te-am confundat cu yoyo care zice ca e gravida in 8 luni...Daca nu esti insarcinata, ai sigur o inflamare pe undeva. Incearca cu un supozitor antiinflamator(Diclofenac, Indometacin etc.), dar nu uita de medic.
  •  
    • 451 mesaje
    23 Iun 2005, 11:09
    0 0
    Daca persista mai mult de 4-5 zile mergi ma medic. E mult mai usor sa discuti cu un medic femeie, de varsta apropiata tie. Informeaza-te bine unde mergi, caci multe adrese sunt de evitat.
    Daca decizi sa mergi la medic, spune-ne varsta si orasul tau, poate stim vreo adresa.
  •  
    • 32 mesaje
    23 Iun 2005, 12:04
    0 0
    Sa stii ca si eu am avut astfel de probleme, m-am dus la medic si.. surprizica.. aceam ovarele inflamate, evident, era normal sa ma doara... Am facut tratament cu Rupan si Doxicilina, parca, in fine, in doua saptamani mi-a trecut si ma simt fff bine. Deci, parerea mea e sa consulti un doctor cat de curand... Good luck!
  •  
    • 2209 mesaje
    23 Iun 2005, 18:45
    0 0
    Si mie mi s-a intamplat si colegelor mele. Am reusit sa asociez durerea respectiva cu menstruatzia. Cand sunt pe stop e insuportabil, a-2-a zi dupa menstruatzie iar e dureros. De la a-3-a zi...merge. Ma doare cumva...in burta...sub buric, de unde incepe sa creasca parul. Eu am fost la doctor si nu am nici un chist nimic. Pur si simplu ovarele sunt inflamate din cauza menstrutziei...si eu evit. Oricum, nu am cum sa nu evit ca e insuportabil...
  •  
    • 344 mesaje
    26 Iun 2005, 20:50
    0 0
    gravidutza, scumpo , pt mine este adevarat contorsionism cand imi fac unghiile la picioare, dar sa mai fac si alte acrobatii...
    Stau si ma gandesc... sunt unii barbati care au niste burti chiar mai mari decat ale noastre(gravidutzelor ) si nu imi inchipui cum pot sa se miste. Cum se leaga la sireturi?
  •  
    • 1135 mesaje
    29 Iun 2005, 17:20
    1 0
    Balbina, eu am uterul retrovers si din cauza asta anumite pozitii sunt durereoase pentru mine. Iar daca nici nu sunt extrem de excitata... e rau de tot, ca niste cutite bine plasate. Daca ai ovarele inflamate ai noroc, se trateaza, dar daca ai uter retrovers nu prea ai ce sa faci. Ce n-ai spus tu: durerile in pozitiile respective le-ai avut mereu sau e ceva recent?
  •  
    • 61 mesaje
    30 Iun 2005, 01:56
    0 0
    Principalul si cel mai intalnit motiv sunt ovarele inflamate... trece repede, dar doar daca mergi la doctor. Doar cu ocazia asta am aflat si eu de uterul ala retrovers... adica care sta cu "susu'n jos" si la mine... :/
  •  
    • 1131 mesaje
    30 Iun 2005, 13:43
    1 0
    Balbina, adevarul e ca ar fi cel mai indicat sa mergi la medic. Uneori e normal sa ai dureri, mai ales in perioada fertila pentur ca atunci uterul e mai jos, dar in rest...nu prea.

S-ar putea sa fie vreo inflamatie.