pozitii dureroase
-
0 0recunosc ca mi-e putin teama sa deskid acest subiect....sigur multe imi vezi spune sa consult un ginecolog...stiu asta! insa as vrea altceva de la voi...dak este posibil!....in unele pozitii ca de exemplu "pe la spate" toate varietatile am dureri abdominale..inkt nu mai putem continua in acea pozitie!imi dati o sugestie..??? o parere?!...ceva!!!!
-
balbina, iubita...e normal sa fie asa, atata timp cat in anumite pozitii penisul intra mai profund

ai dureri abdominale din cauza ovarelor...si acu ai de-a face cu 2 chestiuni: ori baiatul o are prea lunga
..ata ete...n-ai ce face, se mai intampla si la case mai mari
.....ori ai tu, iubita chiste pe ovare...sau anexita si atunci...directia doctor...
hai, du-te la gineco si vezi ce si cum
-
Sa stii ca si eu am avut astfel de probleme, m-am dus la medic si.. surprizica.. aceam ovarele inflamate, evident, era normal sa ma doara... Am facut tratament cu Rupan si Doxicilina, parca, in fine, in doua saptamani mi-a trecut si ma simt fff bine. Deci, parerea mea e sa consulti un doctor cat de curand... Good luck!
-
Si mie mi s-a intamplat si colegelor mele. Am reusit sa asociez durerea respectiva cu menstruatzia. Cand sunt pe stop e insuportabil, a-2-a zi dupa menstruatzie iar e dureros. De la a-3-a zi...merge. Ma doare cumva...in burta...sub buric, de unde incepe sa creasca parul. Eu am fost la doctor si nu am nici un chist nimic. Pur si simplu ovarele sunt inflamate din cauza menstrutziei...si eu evit. Oricum, nu am cum sa nu evit ca e insuportabil...
-
gravidutza, scumpo , pt mine este adevarat contorsionism cand imi fac unghiile la picioare, dar sa mai fac si alte acrobatii...

Stau si ma gandesc... sunt unii barbati care au niste burti chiar mai mari decat ale noastre(gravidutzelor
) si nu imi inchipui cum pot sa se miste. Cum se leaga la sireturi? -
Balbina, eu am uterul retrovers si din cauza asta anumite pozitii sunt durereoase pentru mine. Iar daca nici nu sunt extrem de excitata... e rau de tot, ca niste cutite bine plasate.
Daca ai ovarele inflamate ai noroc, se trateaza, dar daca ai uter retrovers nu prea ai ce sa faci. Ce n-ai spus tu: durerile in pozitiile respective le-ai avut mereu sau e ceva recent?