probleme gravide
-
0 0Sunt in sfarsit gravida dupa 5 ani de nelinisti si un avort spontan! Am 13 saptamani si...Candida. Asa cred, pentru ca am mai avut. Am citit sfaturile voastre. Pot face un frotiu cervico-vaginal fara sa risc ceva? Ce stiti despre gimnastica, despre exercitii de respiratie si exercitii Kegel? Dar de uleiuri de masaj recomandate sau de meloterapie? Va astept raspunsurile cu sufletul la gura. Multumesc!
-
Nu risti nimic daca faci frotiu dar cauta un ginecolog curat.
In ce priveste tratamentul, nu lua nimic pana nu sti ce exact e ca sa nu expui copilul degeaba. La 13 saptamani organele copilului s-au dezvoltat si nu mai e asa periculos ca in primele 3 luni dar nu trebuie luat nimic inutil. Ar fi bine sa mearga cu NYSTATIN ovule, medicament care e de zeci de ani pe piata si care n-a pus niciodata probleme in timpul sarcinii. -
Am citit toate sfaturile posibile, inclusiv site-ul recomandat. Cu Clotrimazol unguent am incercat si pare ca s-a rezolvat, daaar vreau sa verific si sa ma informez cum sa se trateze si EL (din experienta stiu ca altfel revine). Despre spalaturile vaginale(de fapt li se spunea dusuri vaginale), chiar azi am citit ca trebuie evitate pentru ca ar putea introduce bule de oxigen in circuitul sangvin etc. Daca nu s-a rezolvat, o sa iau ovule curand. Cu ani in urma, mie nu mi-a trecut cu Clotrimazol ovule, ci cu Cerviron, ceva pe baza de propolis.
-
Si eu am avut pe la 14-15 sapt, o scurgere sacaitoare. Mi-a spus medicul ca este o leucoree specifica in timpul sarcinii si m-am tratat cu Clotrimazol ovule 1/zi, 6 zile.
Nu lua absolut nimic fara recomandare.
Iar cu spalaturile vaginale las-o mai moale pe perioada sarcinii.(ma refer la irigator).
In timpul sarcinii ph-ul vaginal se modifica si apare leucoree. Nu este ceva grav. -
Dupa mine, in caz de sarcina, nu LOMEXIN in prima intentie, pentru femeie.
Lomexinul e nou. In caz de sarcina, de prima intentie sunt medicamentele mai vechi pe care le cunostem mai bine.
NYSTATIN ovule e pe piata de zeci de ani si niciodata n-au fost probleme. Insa nu la toate merge cu NYSTATIN. -
salut.eu am fost la un control din cauza candidei si miau spus ca am luato din cauza ob-urilor.am urmat si un tratament cu antibiotice mult tp pt un abces si dupa tratament scurgerea mea sa branzit si era mai abundenta.asa ca am fost la control miai zis ca de la ob-uri si miau dat urmatorul tratament:clotrimazol unguent(si pt iubitul meu),pastilute de orungal cate 12 pe zi(si mie si iubitului)si ovule pimafucin cate 1 pe seara timp de 10 zile.ce spuneti este bun tratementul?va multumesc mult.o zi buna va pup dulce
-
intamplarea este ca odata ce am inceput tratamentul iubitul meu a fost la stomatolog pt o extarctie dentara si avea abces si ia prescris antibiotice.capsulele de orungal isi mai fac efectul la el pe ca a luat si el candida de la mine.astept raspuns uragent.trebuie dupa taratmentul cu antibiotice sai mai cumpar pastile sai dau dupa?multumesc foarte mult
-
Trebuie sa ai de acum dr.tau ginecolog,sa mergi la ecografie,control cand ai dureri sau alte simptome.Eu de la 2 luni jumate ,3 luni am acelasi dr.unde merg cu regularitate.Mai am o luna pana la nastere(34 saptamani).Ieri am fost si a zis ca nu e bine ca am burta tare si uterul contractat.Mi-a dat tratament ,care l-am luat si cand am mai avut dureri: No Spa,Magnerot,Duphaston 10 zile.
Am intrebat de anestezia epidurala si a zis ca la noi nu se face,acum nu am mai intrebat in orasul nostru,in maternitatea respectiva sau in tara la noi.A zis ca daca dr este bun ,nu sunt riscuri. Eu am spaima sa nu urlu de durere 3 zile prin spital
-
Pentru florentinaflorentina
Tratamentul este ok asa se da la candinda cat la prieten e posibil sa nu aiba depinde de organismul lui dar ii se da si lui pentru a fi sigur.
Clotrimazol se poate administra sub forma de crema (o aplicatie pe zi timp de 7 zile putandu-se prelungi pana la 14 zile) Aici poti citit mai multe despre tratamente si cum sa folosesti http://www.sfatulmedicului.ro/Candidoza-si-alte-infectii-micotice/candida-factori-de-risc-masuri-de-prevenire_1102. Dupa ce termini tratamentul parerea mea este sa incerci sa faci protejat o perioada si sa iti mai repeti analizele la 2-3 luni , ea poate reaparea.
Bafta si sanatate multa
(evita eventual spatiile libere)