POT??
-
22 Iun 2005, 14:200 0yo n-am mai luat anticonceptionale pana acum,da as vrea sa incep!ciclu vine abia luna viitoare iar yo as vrea sa incep chiar de azi!oare e vreo problema!??!?!!
-
22 Iun 2005, 14:26Draga mea, eu nu le-as lua de azi, mai ai putina rabdarica pana iti vine menstruatia, oricum, sa sti ca in primele doua saptamai dupa ce incepi sa le iei trebuie sa fi atenta, pt. ca protectia e scazuta.
Te pup. Pa! -
22 Iun 2005, 14:32Draga mea, du-te la un ginecolog bun si nu te lua dupa radio sant, prietene sau o farmacista priceputa. Ca fiecare organism reactioneaza altfel si nici varsta nu e de ignorat.
Si gandeste-te bine si la posibile efecte secundare. Plus ca la inceput, cam 2-3 luni nu esti 100% protejata.
Asa ca nu te grabi si viziteaza un ginecolog. -
22 Iun 2005, 14:51Anticonceptionalele se incep in a 2-a a 3-a zi de menstruatie (considerand ziua 1, ziua in care ti-a inceput)... dar nu te apuca sa le iei de capul tau ... Exista mai multe tipuri in functie de organismul fiecareia; lasa ginecologul sa decida!! E riscant !!! Sunt niste medicamente poate mult mai periculoase decat altele ....
-
22 Iun 2005, 18:13Daca nu le iei corect nu vor avea efect si exista un risc de sarcina asa ca n-are sens. Asteapta putin si protejeaza-te altfel intre timp.
-
22 Iun 2005, 23:14va multumesc mult pt ajutorul acordat!eram nesigura si m-ati ajutat sa iau o decizie importanta!VA MULTUMESC!kiar aveam nevoie sa vb cu cineva...am mai vorbit,dar sunt foarte incapatanata si nu preea ascult...dar voi m-ati convins!! MULTUMESC!