tratament naturist pt negi
-
0 0Va rog dati-mi un tratament naturist pentru negi.Mi-au aparut pe mina, i-am cauterizat, dar mi-au aparut iarasi, inclusiv pe locul unde au fost cauterizati.Invatati-ma ce sa fac!!!
-
incearca si cu usturoi (catzei de usturoi - te freci cu partea taiata) sau tinctura de rostopasca (daca ai pe cineva la tara sa-ti aduca planta e si mai bine; rostopasca cica e pe toate drumurile). plasturii de la sholl sunt foarte buni da trebuie sa ai grija sa-i fixezi bine (mie mi-au alunecat de pe neg ca era prea mic si mi-am ars pielea de langa)
mai ia ceva pt imunizare (negii apar in perioade in care imunitate organismului este foarte scazuta). succes! -
mie mi-a trecut de la rostopasca. nu de pe o zi pe alta, dar s-a uscat cu timpul. si aveam timp ca deja ma saturasem ce nimic nu ajuta,
rostopasca o gasesti si in oras, mergi pe jos si nu exista sa nu dai peste ea langa vre-un gard...
e o planta cu floricele galbene, cu tulpina putin "paroasa" dar cel ami important cand o rupi curge o zeama portocalie din ea. un portocaliu viu, aprins puternic cu care te dai fix pe neg. ramane colorat in puctul ala dar cu timpul il arde.
dar e vorba de negi, nu de alunite, nu? -
sal, eu am o carte cu plante si cautand am gasit ca ceaiurile concentrate de papadie galbenele frunze ce nuci si rostopasca ajuta in aceasta problema aplicand cataplasme pe acea zona.eu nu stiu daca are sau nu efect fiindca nu am probleme dar asa scrie in carte.am mai citit in formula as ca "mucusul" de melc(cel luat de pe talpa acestuia) ajuta desi e cam scarbos.eu zic sa incerci si mult noroc evelor.