tratament naturist pt negi

•  
    • 8 mesaje
    22 Iun 2005, 14:19
    0 0
    Va rog dati-mi un tratament naturist pentru negi.Mi-au aparut pe mina, i-am cauterizat, dar mi-au aparut iarasi, inclusiv pe locul unde au fost cauterizati.Invatati-ma ce sa fac!!!
  •  
    • 9 mesaje
    22 Iun 2005, 14:31
    3 1
    arzi un ziar pe o farfurie,iar dupa ce arde lasa un lichid galben!te dai cu el pe negi!la fel mai poti incerca sa-i legi cu un fir de par de cal!ei se usuca si cad
  •  
    • 8 mesaje
    22 Iun 2005, 14:53
    0 2
    Multumesc Balbina pt sfat. Voi incerca cu ziarul, pt ca par de cal nu am.Trebuie sa incerc de multe ori sau e suficient odata?
  •  
    • 73 mesaje
    22 Iun 2005, 15:04
    0 0
    incearca si cu usturoi (catzei de usturoi - te freci cu partea taiata) sau tinctura de rostopasca (daca ai pe cineva la tara sa-ti aduca planta e si mai bine; rostopasca cica e pe toate drumurile). plasturii de la sholl sunt foarte buni da trebuie sa ai grija sa-i fixezi bine (mie mi-au alunecat de pe neg ca era prea mic si mi-am ars pielea de langa)
    mai ia ceva pt imunizare (negii apar in perioade in care imunitate organismului este foarte scazuta). succes!
  •  
    • 635 mesaje
    22 Iun 2005, 16:26
    0 0
    mie mi-a trecut de la rostopasca. nu de pe o zi pe alta, dar s-a uscat cu timpul. si aveam timp ca deja ma saturasem ce nimic nu ajuta,

rostopasca o gasesti si in oras, mergi pe jos si nu exista sa nu dai peste ea langa vre-un gard...
    e o planta cu floricele galbene, cu tulpina putin "paroasa" dar cel ami important cand o rupi curge o zeama portocalie din ea. un portocaliu viu, aprins puternic cu care te dai fix pe neg. ramane colorat in puctul ala dar cu timpul il arde.

dar e vorba de negi, nu de alunite, nu?
  •  
    • 8 mesaje
    22 Iun 2005, 16:59
    0 0
    Da, sunt negi nu alunite. Am incercat si cu rostopasca, nu vreme indelungata, ce e drept, dar nu si-a facut efectul.Atunci m-am hotarat sa-i cauterizez. Dar apoi mi-au aparut altii. Oricum multumesc mult, voi incerca si usturoi, si ziar ars, si rostopasca, de la ceva poate o sa-mi treca.
  •  
    • 432 mesaje
    22 Iun 2005, 23:13
    0 0
    Sotul meu i-a rezolvat cu rostopasca. Trebuie sa pui pe ei zeama portocalie care iese dupa ce rupi tulpina proaspata de fiecare data. Intr-adevar, s-au retras in timp.
  •  
    • 50 mesaje
    18 Aug 2005, 10:52
    1 0
    sal, eu am o carte cu plante si cautand am gasit ca ceaiurile concentrate de papadie galbenele frunze ce nuci si rostopasca ajuta in aceasta problema aplicand cataplasme pe acea zona.eu nu stiu daca are sau nu efect fiindca nu am probleme dar asa scrie in carte.am mai citit in formula as ca "mucusul" de melc(cel luat de pe talpa acestuia) ajuta desi e cam scarbos.eu zic sa incerci si mult noroc evelor.
  •  
    • 65 mesaje
    18 Aug 2005, 14:36
    0 0
    Va urmaresc de f mult timp si sunt f utile sfaturile voastre , baietelul meu a a avut pe deget si i-am luat de la farmacie un plasture pe care il tinea 2 zile apoi am pus altul si in cateva zile a scapat a ramas o gaura s-a vindecat ..mergi la orice farmacie si iti va recomanda bafta
  •  
    • 72 mesaje
    18 Aug 2005, 19:45
    0 0
    Pentru Adriamoro.
    Subscriu si eu la cele relatate de Kristinuta.
    Am folosit aceeasi plasturi care se gasesc la farmaciile Sensiblu sau chiar in supermarketuri si nici macar nu se mai cunoaste unde am avut negul.
    Bafta!
  •  
    • 77 mesaje
    18 Aug 2005, 23:20
    1 0
    UN sfat babesc care mie mi-a ajutat ar fi....este cam egoist ,l-am luat dintr-o carte veche....iei o ata ,iti numeri negii,si faci atitea noduri citi negi ai dupa aceia legi ata de o clanta ...eu am facut si am ramas mirata de rezultat .succes
  •  
    • 247 mesaje
    22 Aug 2005, 12:36
    3 0
    Dany,trebuie sa legi ata(sa-i faci nod de clanta) si clanta trebuie sa fie de la o usa din casa ta,sau de ori unde?
    vin-o cu mai multe detalii...
    te pup