HERNIE DE DISC

•  
    • 298 mesaje
    22 Iun 2005, 12:36
    0 0
    Sper ca am scris corect daca nu ma scuzati.Mamei mele i sa pus diag.hernie de disc in urma efectuarii unui rmn.Daca stiti in ce consta operatia daca este usoara va rog...un sfat
  •  
    • 451 mesaje
    22 Iun 2005, 13:07
    0 0
    Operatia e grea si trebuie sa stai mult timp culcat dupa. Alege bine neurochirurgul. E preferabil sa te informezi din spital (asistente, medici rezidenti....) caci ce spun pacientii poate fi subiectiv. Eu as merge la Bucuresti unde sunt spitale mai moderne si mai dotate. In provincie e jale in unele spitale.
  •  
    • 298 mesaje
    22 Iun 2005, 13:23
    0 0
    Multumesc mult!Noi suntem din ploiesti dar avem ceva cunostinte la spitalul universitar unde a facut si rmn .Chestia este ca ii este f frica ..pt ca a mai suferit si alte operatii si nu mai suporta sa auda de asa ceva
  •  
    • 575 mesaje
    22 Iun 2005, 13:24
    0 0
    Si tatal meu are.. Si mi-e asa groaza de operatie.. Altfel nu se poate trata?
  •  
    • 298 mesaje
    22 Iun 2005, 13:28
    0 0
    Nu stiu ce sa-ti spun asta incerc si eu sa aflu...
  •  
    • 451 mesaje
    22 Iun 2005, 13:31
    0 0
    La Ploiesti mi-ar fi frica si nu m-as duce.
    Eu am un vecin in Timisoara care s-a chinuit ani de zile si acum zice ca a scapat, ca a avut noroc si sa calcificat???? Nu prea inteleg.
    In Bucuresti am fost odata la spitalul de urgenta si mi s-a parut modern, echipat fata de Timisoara. In provincie avem spitale unde-i mizerie si se lucra in conditii mizerabile cu niste vechituri din anii 50.
  •  
    • 298 mesaje
    22 Iun 2005, 13:43
    0 0
    Nici nu ma gandeam la ploiesti dupa cate probleme am avut aici.I-au facut fizioterapie ceea ce din spusele celor de la buc nu trebuia si i s-au blocat muschii si a stat la pat doua sapt fara sa se poata misca..asa ca ma intelegi
  •  
    • 451 mesaje
    22 Iun 2005, 13:51
    0 0
    Nu la o maternitate din Ploiesti au zis initial ca au murit 30 de nou nascuti. Se pare ca vroiau sa-i vanda la italieni. Cum presa a facut scandal au chemat familiie dupa copii ca au inviat.
    ?????????
  •  
    • 298 mesaje
    22 Iun 2005, 13:55
    0 0
    Ba da..asa este si nu numai asta prin delasarea lor au murit atat copii cat si mame...noroc ca eu nascsem de ceva timp.Altfel nu mergeam sa nasc acolo nici moarta
  •  
    idd
    • 292 mesaje
    22 Iun 2005, 14:46
    0 0
    Eu zic sa amine mama ta operatia cit de mult posibil.Sa incerce terapii alternative - kinetoterapie, balneo-fizioterapie, acupunctura.Sanatoriul de la Techirchiol e bun pt. ameliorarea acestei afectiuni si a eventualelor sechele de dupa operatie.Operatia nu e usoara, trebuie un neurochirurg foarte bun, si e bine sa nu se intervina chirurgical decit atunci cind simptomele devin de nesuportat - dureri atroce, paralizie partiala sau totala a picioarelor, sindrom "coada de cal" care are ca manifestari si imposibilitatea de a controla urinarea sau defecatia.Daca afectiunea mamei tale nu a avansat pina intr-atit mai bine nu va grabiti cu operatia.
  •  
    • 451 mesaje
    22 Iun 2005, 15:06
    0 0
    Sindromul "coada de cal" e o urgenta neurochirurgicala. Cand ajungi la urgente poate fi oribil caci n-ai timp sa alegi medicul, spitalul. Nu doresc la nimeni sa nimereasca la un chirurg care face aceasta munca ca asa vrea tata nu ca-i curios de medicina.
  •  
    • 298 mesaje
    22 Iun 2005, 16:47
    0 0
    idd,iti multumesc f mult .Problema e ca mama nu prea poate sa mearga decat sprijinita in baston dar asta se datoreaza fizioterapiei care a facut-o si pe care nu trebuia.stii ce medicamente iau dat in ploiesti mabron,diazepam,algocalmin