HERNIE DE DISC
-
0 0Sper ca am scris corect daca nu ma scuzati.Mamei mele i sa pus diag.hernie de disc in urma efectuarii unui rmn.Daca stiti in ce consta operatia daca este usoara va rog...un sfat
-
Operatia e grea si trebuie sa stai mult timp culcat dupa. Alege bine neurochirurgul. E preferabil sa te informezi din spital (asistente, medici rezidenti....) caci ce spun pacientii poate fi subiectiv. Eu as merge la Bucuresti unde sunt spitale mai moderne si mai dotate. In provincie e jale in unele spitale.
-
La Ploiesti mi-ar fi frica si nu m-as duce.
Eu am un vecin in Timisoara care s-a chinuit ani de zile si acum zice ca a scapat, ca a avut noroc si sa calcificat???? Nu prea inteleg.
In Bucuresti am fost odata la spitalul de urgenta si mi s-a parut modern, echipat fata de Timisoara. In provincie avem spitale unde-i mizerie si se lucra in conditii mizerabile cu niste vechituri din anii 50. -
Eu zic sa amine mama ta operatia cit de mult posibil.Sa incerce terapii alternative - kinetoterapie, balneo-fizioterapie, acupunctura.Sanatoriul de la Techirchiol e bun pt. ameliorarea acestei afectiuni si a eventualelor sechele de dupa operatie.Operatia nu e usoara, trebuie un neurochirurg foarte bun, si e bine sa nu se intervina chirurgical decit atunci cind simptomele devin de nesuportat - dureri atroce, paralizie partiala sau totala a picioarelor, sindrom "coada de cal" care are ca manifestari si imposibilitatea de a controla urinarea sau defecatia.Daca afectiunea mamei tale nu a avansat pina intr-atit mai bine nu va grabiti cu operatia.