Buna, am o problema cu maseaua de minte

•  
    • 2 mesaje
    22 Iun 2005, 12:19
    0 0
    Am si eu o probl si sper ca ma poate ajuta cineva. Diseara trebuie sa fac o operatie la maseaua de minte care imi creste pe sub gingie si mai grav e ca imi creste in radacina celorlalte masele. Poate cineva sa-mi spuna in ce consta operatia asta si cat de dureroasa e?
  •  
    • 1946 mesaje
    22 Iun 2005, 12:27
    0 0
    dureroasa nu trebuie sa fie pt ca se va face sub anestezie. iti face o incizie si ti-o scoate. nu prea ma pricep, insa ce vreau sa-ti spun este ca dupa ce va trece efectul anesteziei s-ar putea sa ai dureri. in acest caz este recomandat sa iei antibiotic, sa ai grija sa nu faci spalaturi cu ceai de musetel si sa nu mananci lactate. astea au fost recomadarile medicului meu atunci cand am avut de suferit extractii. multa sanatate.
  •  
    • 2 mesaje
    22 Iun 2005, 12:28
    0 0
    multumesc mult.
  •  
    • 451 mesaje
    22 Iun 2005, 13:02
    0 0
    Ca sa eviti alte mizerii (infectie) , dupa operatie igiena gurii trebuie sa fie foarte stricta. Unii chirurgi uita sa-ti spuna. Poti clati gura cu BETADINE solutie apoasa diluata 1 la 10 cu apa (diluezi dupa ochi, nu trebuie sa fie exact) sau PLAK OUT apa de gura.
    Nu-i voie BETADINE in caz de alergie la iod sau boli ale tiroidei.
    Eu am luat antibiotic ca sa fiu sigura ca nu ma mai intorc la spital. Nu toti chirurgii prescriu antibiotice preventiv.