MARUL LUPULUI-de unde?

•  
    • 1744 mesaje
    20 Iun 2005, 19:50
    1 1
    Dragelor, am nevoie urgenta de planta numita "marul lupului"- Aristolochia clematitis.
    În zona de vest a tarii i se spune "marul-lupului", în sudul Moldovei, "curcubetica", iar pe malul Dunarii, "buruiana de remf", "boasele popii", "remf", "lapadatoare".

Aveti idee de unde o pot procura?
    Daca stiti ceva, indiferent cit de putin, va
  •  
    • 46 mesaje
    20 Iun 2005, 20:35
    0 0
    De obicei de la plafar.La noi pe camp crestea in perioada asta...N-am fost de mult, dc nu gasesti la plafar, caut pe camp si-ti trimit eu. Atentie insa e foarte "tare", adica f toxica.Se foloseste in cantitati mici si ... cu mare prudenta!Ptr ce iti trebuie, asta dc nu e secret!
  •  
    • 1744 mesaje
    20 Iun 2005, 20:52
    0 0
    Draga mea, multumesc tare mult...
    pentru mama- recent diagnosticata cu adenocarcinom colonic, T4pN1cM0 stadiu 3, ( C dupa Duke) azi a facut prima sedinta de chemo, tumoarea a fost rezectata.
    Stiu de mult ca e buna planta pentru bai la sezut, ca nu prea imi vine sa o pun sa ia pe cale orala, ca este extrem de toxic.
    Poti sa imi trimiti numarul tau de telefon sa te sun?
    Multumesc din nou, din tot sufletul...
  •  
    • 404 mesaje
    20 Iun 2005, 21:05
    0 0
    Achamot ,am auzit ca este un naturist in iasi .Poti intra la formula-as si vei gasi.Sanatate.O prietena l-a comandat prin naturplant
  •  
    • 1744 mesaje
    20 Iun 2005, 21:17
    0 0
    Draga mea, poti sa imi dau si mie adresa web de unde sa il comand?
    Te rog foarte mult...
    Acum comand in disperare produse de la Favisan...
    Am cautat pe Formula AS de mi-au iesit ochii...
    Saru` mina de urare!
  •  
    • 1377 mesaje
    20 Iun 2005, 21:31
    0 0
    uite aici un link:
    http://www.naturaplant.ro/listaproduse.php?cautare=compoz&textbox=marul+lupului
  •  
    • 1744 mesaje
    20 Iun 2005, 21:39
    0 0
    Ma omoara astia.. au un sistem de cautare de iesi la pensie pina gasesti ce iti trebuie...
    Iti afiseaza toate rezultatele, si nu toate au marul lupului...

Saru-mina de ajutor si de gindul bun !
    Sinteti niste inimoase!
  •  
    • 46 mesaje
    21 Iun 2005, 00:45
    0 0
    Maine tocmai merg la ai mei si voi cauta. Daca gasesc cu draga inima iti trimit!Miercuri ai raspunsul. Da, am auzit si eu ca in spalaturi il toram cel mai bine si ar avea cele mai bune rezultate. Sanatate mamei!
  •  
    • 46 mesaje
    22 Iun 2005, 11:15
    0 0
    Am gasit in piata la o femeie!Pe camp se sapase!Adresa mea de e-mail:liaz@k.ro
  •  
    • 1744 mesaje
    22 Iun 2005, 20:40
    0 0
    Iubita,

Multumesc frumos, multumesc din toata inima...
    Ti-am scris un mail chiar acum!
    Multumesc iar... nu mai am cuvinte...
  •  
    • 8 mesaje
    8 Iul 2005, 11:45
    0 0
    Draga asachmot, am trecut si eu cu mama printr-o experienta de genul celei prin care treci tu.Concluzia mea: nu renunta la tratamentele alopate, ci faceti-le in paralel cu cele naturiste.Cu aceasta boala nu te joci dupa cum dicteaza unii escroci care apar in "renumita" Formula AS. Puteti pierde timp pretios cu treburi de genul asta;boala oricum este in stadiu avansat, asa ca v-as sfatui sa mergeti neaparat si la biserica , la Taina sf. Maslu-unde intervine puterea lui Hristos-Dumnezeu inainte de orice alta putere limitata a vreunui om sau a vreunui remediu, de orice natura ar fi el. Multa sanatate si ajutor de la Dumnezeu ! Cu drag, V
  •  
    • 1744 mesaje
    17 Iul 2005, 00:43
    0 0
    Draga mea, eu nu am spus nici o secunda ca renuntam la tratamentul prescris de medic.
    Tratamentul naturist e adjuvant.
    Nu trebuie sa fii prea aspra cu cei de la "formula AS".
    Pe lumea asta exista multi escroci care profita de oamenii in necaz, insa nu pot sa cred ca "Formula" i-a publicat vreodata stiind cu cine are de-a-face.
    Si-apoi acolo oamenii au gasit un mod de a se ajuta intre ei...
    Dumnezeu e singura speranta, indiferent de tratatamente...
    Multumesc de incurajari, sper ca si mama ta e bine...
  •  
    • 765 mesaje
    18 Iul 2005, 05:28
    0 0
    http://terapiicomplementare.fidelia.ro/
    http://groups.yahoo.com/group/teranat/

daca nu-i tarziu, ai 2 adrese unde este dicutata si problema marul lupului

pe grupul de discutii vei gasi persoane cu probleme de cancer care au reusit sa-l tina in loc...
    Bafta!
  •  
    • 765 mesaje
    18 Iul 2005, 05:41
    0 0
    nu stiu din ce motive nu pot modifica mesajul asa ca revin cu o adresa precisa
    http://terapiicomplementare.fidelia.ro/marlup.shtml
  •  
    • 2 mesaje
    18 Iul 2005, 08:25
    0 0
    Buna ziua.Suna la nr .asta 021.2105941 si gasesti toate plantele de care ai nevoie.Inclusiv marul lupului care este mai greu de gasit.ANIMA SOFT se numeste firma producatoare.