MARUL LUPULUI-de unde?
-
1 1Dragelor, am nevoie urgenta de planta numita "marul lupului"- Aristolochia clematitis.
În zona de vest a tarii i se spune "marul-lupului", în sudul Moldovei, "curcubetica", iar pe malul Dunarii, "buruiana de remf", "boasele popii", "remf", "lapadatoare".
Aveti idee de unde o pot procura?
Daca stiti ceva, indiferent cit de putin, va -
Draga mea, multumesc tare mult...
pentru mama- recent diagnosticata cu adenocarcinom colonic, T4pN1cM0 stadiu 3, ( C dupa Duke) azi a facut prima sedinta de chemo, tumoarea a fost rezectata.
Stiu de mult ca e buna planta pentru bai la sezut, ca nu prea imi vine sa o pun sa ia pe cale orala, ca este extrem de toxic.
Poti sa imi trimiti numarul tau de telefon sa te sun?
Multumesc din nou, din tot sufletul... -
Draga asachmot, am trecut si eu cu mama printr-o experienta de genul celei prin care treci tu.Concluzia mea: nu renunta la tratamentele alopate, ci faceti-le in paralel cu cele naturiste.Cu aceasta boala nu te joci dupa cum dicteaza unii escroci care apar in "renumita" Formula AS. Puteti pierde timp pretios cu treburi de genul asta;boala oricum este in stadiu avansat, asa ca v-as sfatui sa mergeti neaparat si la biserica , la Taina sf. Maslu-unde intervine puterea lui Hristos-Dumnezeu inainte de orice alta putere limitata a vreunui om sau a vreunui remediu, de orice natura ar fi el. Multa sanatate si ajutor de la Dumnezeu ! Cu drag, V
-
Draga mea, eu nu am spus nici o secunda ca renuntam la tratamentul prescris de medic.
Tratamentul naturist e adjuvant.
Nu trebuie sa fii prea aspra cu cei de la "formula AS".
Pe lumea asta exista multi escroci care profita de oamenii in necaz, insa nu pot sa cred ca "Formula" i-a publicat vreodata stiind cu cine are de-a-face.
Si-apoi acolo oamenii au gasit un mod de a se ajuta intre ei...
Dumnezeu e singura speranta, indiferent de tratatamente...
Multumesc de incurajari, sper ca si mama ta e bine...