lama
-
20 Iun 2005, 12:310 0Ceau voi,
puteti sa imi spuneti careva inainte de un test lama (in cazul asta complet, cu papanicolau cu tot) cat timp nu e bine sa ma spal inauntru.
Mai concret, daca azi m-am spalat intravaginal si maine mi-asi face o lama, rezultatul ar fi concludent? -
20 Iun 2005, 23:26Eu zic ca da... Daca ai o boala, apare la lama... Stiu ca 12 ore nu ai voie (teoretic) sa te speli deloc in zona intima inaintea unui control, dar sa fim seriosi, pe caldura asta...bat mustele....
) -
21 Iun 2005, 09:22hai ca 12 oer e inca suportabil...sa zicem ca e peste noapte.
dar cu mustele....bine zici. nu mai suprt nici un fir de par pe caldura asta.... -
21 Iun 2005, 14:06Cred ca e vorba de spalatul in vagin, si dupa cate stiu nu e indicat sa te speli acolo, darmite in fiecare zi? Si...da, eu zic ca cel putin 3 zile inainte nu te spala intarvaginal, ca sa fii sigura ca va reflecat rezultatul realitatea.
-
21 Iun 2005, 14:48da, e vorba de intravaginal, si ai dreptate, nu e bien sa te speli prea des.
dar inainte de control cu 3 zile? nu cred ca trebuie trei zile sa se refaca flora...
eu intreb pentru doua cazuri.
primul, am fost la gineco si mi-au laut lama desi ma spalasem seara dinainte (fara solutii doar ca am facut baie si evident se spala si vaginul).
al doilea caz vreau sa repet testul si vreau sa stiu cat timp inainte e cel mai bine sa fie neatins
-
22 Iun 2005, 01:21Dupa mine, daca te speli cu o seara inainte si nu te speli in ziua examenului e suficient. E o noapte intreaga dupa ce te-ai spalat.