aparat genital

•  
    • 19 mesaje
    18 Iun 2005, 19:42
    0 0
    exista posibilitatea sa pierzi una din trompe in timpul menstruatiei? stie cineva sa-mi spuna?
  •  
    • 93 mesaje
    18 Iun 2005, 19:55
    0 0
    hiiii cei aia sa pierzi o trompa?ai facut vreo operatie?tu ce crezi ca o trompa iese o data cu singele de la ciclu?
  •  
    • 19 mesaje
    18 Iun 2005, 20:04
    0 0
    nu am facut nici o operatie. insa la penultima menstruatie mi s-a intamplat ceva foarte ciudat. a fost prima menstruatie dupa ce am intrerupt pastilele pt ca imi provocau o secretie maronie si mi-a fost recomandat de medic sa le intrerup. menstruatia a fost foarte abundenta si pina de chiaguri in prima zi, iar spre seara m-a taiat o durere ingrozitoare peste abdomen, in partea stanga, si in secunda urmatoare a cazut ceva... in nici un caz un chiag, ceva ca un cornet. nu stiu ce a fost si nici nu am reusit sa ajung la medic. ????
  •  
    • 451 mesaje
    18 Iun 2005, 23:21
    0 0
    Consulta rapid un ginecolog. Si mie mi s-a intamplat asta. Am fost imediat la spital. Au suspecatat o sarcina extra uterina. S-au speriat ca am pierdut o sarcina dar analiza urinii pt sarcina a fost negativa. Nu mi-au gasit nimic la investigatii.