am o intrebare

•  
    • 387 mesaje
    17 Iun 2005, 19:27
    0 0
    salut daca iau pastile de slabit e posibil sa-mi scada si sanii?
  •  
    • 44 mesaje
    17 Iun 2005, 21:56
    0 0
    cand iei pastile de slabit sanii sunt primii care scad... din pacate!
  •  
    • 44 mesaje
    17 Iun 2005, 22:02
    0 0
    dar tu ce pastile de slabit iei?
  •  
    • 93 mesaje
    18 Iun 2005, 16:21
    0 0
    ce pastile iei?vreau si eu!!
  •  
    • 451 mesaje
    18 Iun 2005, 23:37
    0 0
    Aveti grija. Tabletele de slabit REDUCTIL si REGENON contin amfetamine. Sunt eficiente dar sunt si riscuri. Riscurile sunt mai mari la cele mai in varsta, cu alte boli asociate in special boli cardiovasculare. Aceste medicamente sunt retrase de pe piata in multe tari din uniunea europeana. Au fost si extrem de rare cazuri de decese de la amfetaminele de slabit.
    XENICAL, din alta famile e autorizat in UE. Are efecte adverse mai putine dar are.
  •  
    • 387 mesaje
    20 Iun 2005, 23:32
    0 0
    salut am vrut sa iau carnitin plus dar m-am razgandit.
  •  
    • 451 mesaje
    22 Iun 2005, 01:04
    0 0
    Nu folositi produsele continand proteine vandute la negru in cluburile de culturism. Au fost cazuri de BOALA CREUTZFELD JACOB de la proteine de floricica provenind de la vaci bolnave de boala vacii nebune.
    Puteti folosi proteine de alta origine (nu bovina) dar nu cumparate la negru.
    Excesul de proteine nu-i bun. Au fost cazuri de insuficienta renala la culturisti. O prietena de-a mea a ajuns la spital cu litiaza renala de la un regim barbar de slabit hiperproteic.
    Carnitina e vanduta in occident ca medicament, fabricat in conditii riguroase, cu anumite indicatii (nu de slabit).