sarcina extrauterina

•  
    • 58 mesaje
    17 Iun 2005, 18:58
    0 0
    Please, daca puteti sa-mi spuneti cum se manifesta o astfel de sarcina. Ciclul mi-a intarziat 22 de zile, am facut 2 teste de sarcina care au iesit negative, dar nu am nici o simptoma ca as fi insarcinata. Imi este frica sa nu fie extrauterina. Ar fi prima sarcina si imi doresc f.f.f.mult copilul. Intrebarile mele : Pot fi insarcinata fara sa am nici o simptoma? Cum se ~manifesta~ o sarcina extrauterina ?
  •  
    • 46 mesaje
    17 Iun 2005, 19:06
    0 0
    sangerezi, dar culoarea este maroniu-inchis, apar dureri inghinal si in umar..iar testul de sarcina cred ca ar trebui sa iasa pozitiv si in cazul asta, asa ca poate e doar o dereglare, dar oricum fa-ti un control medical.
  •  
    • 635 mesaje
    18 Iun 2005, 14:11
    0 0
    lipsa mensrei poate fi dintr-o cauza hormonala. recent am avut o prietena care desi vroia bebe a fost doar o alarma flasa intarzierea menstrei.
    vezi parerea unui doctor
  •  
    • 451 mesaje
    18 Iun 2005, 23:56
    0 0
    In caz de sarcina extrauterina testul de sarcina e pozitiv.
  •  
    • 58 mesaje
    20 Iun 2005, 00:00
    0 0
    Multumesc ptr.mesaje. Deci nu ar fi vorba de o extrauterina, deoarece nu sangerez, iar testul de sarcina a fost negativ! Insa nu inteleg de ce a intarziat asa de mult, ca niciodata. Sunt ingrijorata ptr.ca ne-am planificat acest copil si este prima luna cand facem sex neprotejat si... asteptarea ne sperie. Voi merge la doctor, dar dupa parerea voastra ce ar putea fi?
  •  
    • 2 mesaje
    3 Sep 2007, 15:53
    0 0
    Nu te speria , si eu am patit la fel ! Mergi la medic s-ar putea sa fie o dereglare hormonala . Incearca cu un tratament naturist : ceai de cretisoara si ceai de napraznic . Nu are ce sa-ti cauzeze un tratament naturist chiar si daca ar fi o sarcina . Mult noroc si sa fie bebe !
  •  
    • 142 mesaje
    4 Sep 2007, 22:54
    0 0
    nu este sarcina ectopica pt. ca testul a esit negativ poate fi o dereglare a menstrei de cuza hormonala (sunt femei la care menstra vine la 2-3luni) indicat este sa consultii un medic pt. ca poate fii si ceva patologic ( boala) multa sanatate