vreau bebe!!!!! need help!!!
-
0 0fetelor, povestea e asa: extrauterina acum 7 ani, salpinga dreapta afara, chist ovar stang pana anul acesta (s-a esorbit), histerosalpingografie ok in februarie a.c.,papanicolau ok a.c., ovar ok a.c., spermograma sot ok a.c.
Problema e ca nu raman, desi fac lunar test de ovulatie si tin calendar. As sta si in cap sa stiu niste metode mai "babesti" sa raman...
Sunt stresata de treaba asta si de faptul ca am deja 30 de ani si chiar vreau bebe mult.
Ma poate ajuta cineva???
Please!!! -
Gindeste-te ca , in cazul tau, deja probabilitatea de a "ramine" este de 50 %, prin pierderea unei trompe.Trebuie sa incerci la nesfirsit
in perioada ovulatiei, sperind ca ovarul sa elimine ovului prin trompa ramasa..Cam greu, dar nu imposibil...
Tratamentele balneo sunt indicate in cazul tau .Sovata, baile Felix, etc...
Succes ! -
eu am facut de curand un tratament care implica sa iau vitamina A si E combinate (adica vit. A de 3x/zi, iar vit. E dupa masa de pranz). medicul mi-a spus sa fiu fff atenta in perioada tratamentului la metodele contraceptive folosite, pt ca acesta este unul de fertilitate (eu faceam tratamentul pt altceva, nu pt a ramane gravida, insa acesta conducea la cresterea fertilitatii). poate ajuta la ceva...
mult succes si sa ai un bebe frumos si sanatos! -
povestea noastra seamana,am batut toata tara si am facut multe tratamente si instilatii,pana am ajuns la cluj si am facut un test de imunitate care a iesit haios dar nu inteleg inca in ce fel.nu vreau sa te sperii dar incearca sa faci si teste genetice si de imunitate ca undeva trebuie sa fie o problema.
-
cred ca ti s-a mai spus, dar stresul are un rol f.negativ. Si eu iti recomand sa iei cate 2 pastila pe zi de Vit.E si Electovit din fiecare 15 zile pee luna, incepand cu ziua 5 a CM. Renunta la cafea, cola, tigari daca e cazul. La inseminare artificiala te-ai gandit? eu sunt PRO acestei metode, te-ar scuti poate de atata stres si asteptare.
-
Si eu am fost ca tine. Am ajuns la un medic pentru inseminare artificiala si m-a lamurit ca nu e cazul. Mi-a recomandat rabdare si niste medicamente. La vreo 4 luni, am ramas, dar nu stiu daca de la medicamente sau de la faptul ca incepusem sa ma ocup mai atent de linistea mea (inclusiv mers la biserica). Daca ai histero OK, nu ai de ce sa-ti faci griji. Ai ramas o data (chiar daca a fost extrauterina), deci vei mai ramane. Cat vei fi la Sovata, probabil ca vei face tratament; din cate stiu, chiar si apa (spalareain zona genitala) modifica ph-ul vaginal, deci daca faci tratamente e posibil sa aiba un fel de efect contraceptiv momentan. Probabil ca abia dupa tratament incepe rolul sotului. Trebuie sa iti spun ca nu am auzit numai chestii frumoase despre Sovata, dar asta se intampla cu cativa ani in urma...Si eu am facut niste bai, mi s-a zis ca mofetele au nu stiu ce efect si ...nimic. Cand a fost sa fie, s-a intamplat! Relaxeaza-te, vei reusi!